Work and Travel
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Pasaporttaki zımba?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ben hep düşünüyordum sadece ben mi böyle garip takıntılara sahibim die ama sonra forumdaki arkadaşları görünce anladımki biz ( öğrenciler ) çok heyecan yapan canlılarız eee dile kolay amerikaya gidiyoruz bir çok kişinin hayal bile edemiyeceği bir şey heyecan yapmadan forumda daha önceki senelerden wat ile abd ye gidenlerin yazılarını okuyunca her şey yerine oturuyor ve heyecan yapmaya da gerek kalmıyor merak etmeyelim arkadaşlar turkishwat ile herşey yolunda yada everything is ok with turkishwat.net

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı fastdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben hep düşünüyordum sadece ben mi böyle garip takıntılara sahibim die ama sonra forumdaki arkadaşları görünce anladımki biz ( öğrenciler ) çok heyecan yapan canlılarız eee dile kolay amerikaya gidiyoruz bir çok kişinin hayal bile edemiyeceği bir şey heyecan yapmadan forumda daha önceki senelerden wat ile abd ye gidenlerin yazılarını okuyunca her şey yerine oturuyor ve heyecan yapmaya da gerek kalmıyor merak etmeyelim arkadaşlar turkishwat ile herşey yolunda yada everything is ok with turkishwat.net
    aslında bu amerikanında ötesinde "birşeyin cılkını çıkarma" durumu sanırım,söz gelimi elektronik bir alet alırım herkes gibi 10 özellik kullanmam 100 özelliğide bilmek isterim,ama gerek yokiçimden bir ses hep relax ol adamım der ama ben olamam takarım herşeye
    Kız arkadaşım gitti mesela,foruma gimedi,oryantasyona girmedi,şuan charlotte ta ve 1-2 saat içinde myrtle beachte olacak zerre kadar kasmadan hiçbirşeyi takıntı yapmadan,bu wat süreci boyunca

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks