bıde pogoca olayına bende katılıyorum bol bol yıyecek getırın akıfınde dedıgı gıbı bende getırdım ama co fazla degıl ben ayrıca sucuk,coook fazla corba ve ton balıgı getırdım tabı bu kadar degıl cukolata,helva.. bunlarıda unutmayın bence...
bıde pogoca olayına bende katılıyorum bol bol yıyecek getırın akıfınde dedıgı gıbı bende getırdım ama co fazla degıl ben ayrıca sucuk,coook fazla corba ve ton balıgı getırdım tabı bu kadar degıl cukolata,helva.. bunlarıda unutmayın bence...
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM
african american demek en iyi sanırım
dodo bişi sormak istiyorum new yorkta uçaktan inince bavulu falan alıyorsun sonra gideceğin eyalete olan uçağı bekliyorsun ya aynı yerdemi bekleniyor?çünkü havaalanı çok büyükmüş yoksa diğer uçağa başka yerden mi biniliyo?
jfk ya en yakın greyhound nerden kalkıyor?
greyhound bilet alımını anlatırmısın biraz..
Select Fare Type
Fare Type Passenger Total
Refundable Fare 1 Adult $105.00
7-Day Advance Purchase 1 Adult $65.00
Non-refundable 1 Adult $98.00
gideceğim yer için isteten ücret bunlar hangisini tercih etmek gerekk?
7 gün olayı nedir?
Konu watken tarafından (12-06-2008 Saat 06:19 PM ) değiştirilmiştir.
watken bu adresten bi bak istersen manhattan a falan ulaşımın nasıl olabilceği yazıyor.
http://www.mezun.com/mezunusa/Icerik/usairports/jfk.cfm
sağol sirona oldukça yararl bilgiler
Dostum diğer uçağın JFK dan bi bak en baştai çünkü la guardia ve newark diye iki tane daha havalimanı var ki bu newark tokyo narita gibi işliyormuş vallah-ül azim.Eger jfk de ise yolunu bulursun, her amerikan firmanın bir terminali varmış artık gerisini sen hesap et jfk ne kadar büyük. Bir an önce çık ve hemen boardlardan bak uçuş sayına terminalini ve check/in kontuarını bul,![]()
llorando, de cara a la pared...
Pogaca konusuna tekrar donuyorum.
hacılara yapılanı gec abitas gibi mikrodalgada cok kotu oluo.
bildigin pastane pogacası gibi bişi yaptır.
poşete koy ve poşeti de cantaya
agzını sıkıca kapa. uzun sure gider o. sıcakken koyma nemlenir küf yapar.
sogusun oyle koy.
mikrodalgaya at at ye. 10 gun goturdu bizi bi canta pogaca
yanına da 2 lt.si 0,80 dolara kola acarsın bi tane.
oooh bi pakette tekel 2001 gotur memleket havası hesabı.
birde bu zenci olayına cok takmayın yaw.
GEçen sene Florida - NC arası otobusle 30 saat gitmiş biri olarak siyahi vatandaşlar cok daha sıcakkanlı. hatta uzuuunca bir yol 2 yasındaki zenci kız kucagımda sakalasa sakalasa gittik. cok iyiydi.
takmayın kafanıza.
Dodo benim de uçak biletim alitalia ile.benim merak ettiğim bazı konular var.ben bi battal boy(yaklaşık olarak yükseklik:85 genişlik:53 derinlik:35)valiz götürmeyi düşünüyorum da acaba problem çıkartırlar mı?hem ağırlık nekadar olmalı.her bir valiz için mi 23 kilo sınırı arıyolar yoksa toplamda 46 kiloya mı bakıyolar.ayrıca istanbulda valizimizi verdikten sonra italyada alıp tekrar check in yapıyoz mu yoksa direk amerikada mı alıyoz.iyi bir tatil geçirmeni dilerim.
Vazilini alırlar sorun olmaz, sınır 20 iken 27 kg ye bile bişi demiyorlardır hele iş amerka olunca merak etme, bu arada valizini istanbulda verince italyadan almıyorsun sen uçak değiştirirken o valizlerde değiştiriyor bir azizliğe uğramazsa valizlerin seninle aynı uçakta geliyor ve abd de kucaklaşıyorsun onlarla
llorando, de cara a la pared...
radıskull'a..hocam bnm de kıngs ısland/ohıo..17 sınde ıstanbuldan gıtyorum.gıttın mı/ne zamn gıtceksın haber werırsen sewınırım..iletişim kurarsak ıyı olurr gıbıme gelıo!!
valla dostum sınır 2carpı 23 kılo ama cokda gorduugm kadarıyla dıkkat etmıyolar...
terar check ın yaptırmıyosun ama ucak degısdıgı ıcın deltayla gıdıyosun bu arada o yusden tekrar bı bılet verılme olayına gırıyosun yanı sana verılen 2 alıtalıa bıletı oluyo ıstanbulda bırı ıst-roma dıgerı roma-jfk olan roma-jfk olan alıtalıanın delta ıle degısıyo o kadar vaska bısı yok
valla bende evde tartarak goturdum bavulu ama hıc tartmadılar bıle ne ıstanbulda nede detroıtte doldurabıldıgın kadar bıskuvı corba koy ben suanda bıskuvılerı ıyıkı getırmısım dıorum havalımanında cok pahalı hersey:S
krdeş benim annem süper kete puaça falan yapar yanıma onlardan alsam sorun olur mu???))
valla ben sadece kapalı seylerı tercıh ettım bıskuvı kekler makarna corba gıbı ...ama gecırenler var galıba onlarıda bekle belkı cvp yazılır.
arkadaşlar neden bukadar fazla şey götürmek istiyosunuz anlamadım doğrusu. tamam 2 - 3 gün olası rotarlara karşı kuru pasta, kete, simit gibi şeyler alınabilir ama peynir olsun , makarna olsun ve daha farklı çorba çeşitleri var zaten orada. gidin bir kroger veya wal mart mağazasına bu dediklerimin hepsini orada hemen hemen buradaki fiyatlarla aynı olduğunu göreceksiniz . hatta krem peyniri yanlış hatırlamıyorsam philadelphia pakette krem peyniri 500 gr 1 dolardı ve çok lezzetli. onun dışında hazır pizzalar ve konserve yiyeceklerde 1 dolar ve 5 dakikada mikrodalgada hazır. yani bence okadar fazla şey götürüp yük taşımaya gerek yok. tabi tercih sizin![]()
Telefon olayını nasıl halletin ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
yardımcı olduğunuz için teşekkürler arkadaşlar. dodo benim ikinci uçuş roma chicago fakat o uçuş numarası da uçağın alitalia olduğunu gösteriyo.senin de mi öleydi.yoksa şu birkaç firmanın ortak düzenlediği uçuşlardan mıydı.ben şimdi deltaya binersem yanlış bindim diye telaşa kapılmayım.
arkadaşım sevis olayı ver onu inince kayıt ettirecekmişiz.onunla ilgili birşeyler yaptınmı?anlatırmısın?
arkadaşım sevis olayı ver onu inince kayıt ettirecekmişiz.onunla ilgili birşeyler yaptınmı?anlatırmısın?
ssn?
arkadasım al tabıkı bakın sunu belrtıyım evet burda gercekten urun yelpazesı cok genıs ama benmı hıc ıcım sınmıyo o amerıkan urunlerını almaya cunku afedersınız pıs pıs kokuyo buda su anlama gelıyo ılla domuz etı almak gerekmıyo domuzdan yapılmıs bı kek de alabılrısınız ha bu degılkı hıc bısıy almıycaz anlamına gelmıyo ama en azındangıttıkden 1-2 hafta yetecek yıyecek almak mantıklı geldı bana ve yıykıde ole yapmısım.
burdan ne aldıgımı sorarsanız yumurta su cay seker suan bunlardan baska bısı almadım...
ewet benmıde oleydı alıtalıa gosteryıo hatta romaya ınınce ekranda ucak ısmı hem alıtalıa hemde delta olcak sennıde buyuk bı ıhtımalle o yusden sasırma saten yazan gate gıttıgınde o bıletı degısdırıp yerıne deltann bıletını vercekler...
ok umarım bı sorun yasamassın saten de aklında bulunsun bunlar...![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks