Work and Travel
Sayfa 3 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123
Toplam 87 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 87 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Su an virginia beach de olan arkadaslar

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

karadenizli sen tam kacinda geliyorsun buraya.konaklamayi filan hallettin mi, geldigin gunu yaz gorusuruz burda.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ozgur23 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karadenizli sen tam kacinda geliyorsun buraya.konaklamayi filan hallettin mi, geldigin gunu yaz gorusuruz burda.
    kardeş dokuzunda ordayım inşallah.konaklama konusunda bi kaç kişi ile görüştüm bakalım.yani kesin bişe yok hala.bu arada sen norfolktan gideceğin otele nasıl geçtin.ulaşım nasıl orda...gelincede görüşelim kardeş iyi olur

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

burdada otobuslerle iste gidip gelebiliyorsun 1 dolar 50 cent burda otobus ucreti.ben otelimle konustum benim durumu biliyorsun ben asil calisacagim ve kalacagim yerde degildim.soyledim durumu onlar konaklayacagin yere seni geri gonderebiliriz dediler fakat burda calisamazsin dediler burda isler dolu,ancak norfoldaki otelde calismaya devam edebilirrsin dediler.iki otel arasinda 1 saate yakin yol var.artik bende kabul ettim bunu;cunku beach ile bura arasinda cok fark var gercekten.bugun iste ben beache yerlestim su an ordan yaziyorum.beach gercekten super.hemen kalgim otelin karsisinda ocean front inn hotel'hilton hotel ve senin ramada hotelde burada hemen.senin calisacagin hotelde.artik ben hergun arabyla gelip gidecegim is ve kalacagim yer arasinda.simdi ikinci isde bulma lazim.bakalim beach de arastiracagim onu.benden bu kadar kardes simdilik.senin konaklamada sorun gercekten.benim daha burda ilk gunum su an burda duyduguma goreevler 400-500 dolar haftalik diyorlar.pansiyonlar varmis dun buraya geldigimde 4 turk gordum onlarda senin gibi konaklamasiz yer ariyorlardi.pansiyon bulmuslar oda 100 dolardan basliyo dediler.umarim sende buraya geldion mi bulursun bir yer bakariz olmazsa berabar hem ikinci hem ev gezeriz her yeri.benden bu kadar bu kardes.geldiginde artik gorusurz burada.sorun oldugunda gene boyle yazisiriz.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

burdada otobuslerle iste gidip gelebiliyorsun 1 dolar 50 cent burda otobus ucreti.ben otelimle konustum benim durumu biliyorsun ben asil calisacagim ve kalacagim yerde degildim.soyledim durumu onlar konaklayacagin yere seni geri gonderebiliriz dediler fakat burda calisamazsin dediler burda isler dolu,ancak norfoldaki otelde calismaya devam edebilirrsin dediler.iki otel arasinda 1 saate yakin yol var.artik bende kabul ettim bunu;cunku beach ile bura arasinda cok fark var gercekten.bugun iste ben beache yerlestim su an ordan yaziyorum.beach gercekten super.hemen kalgim otelin karsisinda ocean front inn hotel'hilton hotel ve senin ramada hotelde burada hemen.senin calisacagin hotelde.artik ben hergun arabyla gelip gidecegim is ve kalacagim yer arasinda.simdi ikinci isde bulma lazim.bakalim beach de arastiracagim onu.benden bu kadar kardes simdilik.senin konaklamada sorun gercekten.benim daha burda ilk gunum su an burda duyduguma goreevler 400-500 dolar haftalik diyorlar.pansiyonlar varmis dun buraya geldigimde 4 turk gordum onlarda senin gibi konaklamasiz yer ariyorlardi.pansiyon bulmuslar oda 100 dolardan basliyo dediler.umarim sende buraya geldion mi bulursun bir yer bakariz olmazsa berabar hem ikinci hem ev gezeriz her yeri.benden bu kadar bu kardes.geldiginde artik gorusurz burada.sorun oldugunda gene boyle yazisiriz.
    kardeş haberleşelim tabi.kardeş ben 9 haziran akşamı ordayım işte.eğer mümkünse seninle o gün görüşelim...?ev işini hallettim gibi bakalım.senlede aynı evde kalırız olmazsa var bi kaç kişi ucuz ayarladım yani bişeler..
    muhakkak yaz bana.dediğim gibi akşam ordayım pzartesi.birde kaç saat fark var orayla bura arasında.msn adresimi vereyim girebilirsen msn den yazışalım.m_61_61

haber bekliyorum kardeş görüşmek üzere...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

özgür ve diger arkadaşlar virginyaya gelmiyoruz işimiz ve eyaletimiz degişdi.. hepinize virginyada iyi tatiller...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

yazini okudum kardes bende simdi isten yeni geldim.konaklamani halletmene sevindim.Artik senle konusuruz burda bol bol. Bura ile turkiye arasinda 7 saat vark var.Turkiyenin saati burdan 7 saat ileri.sen Turkiye saatiyle mi 9 haziran aksami burdasin yoksa amerikaya gore mi.ona gore tam bi hesapla sen.Ben aksama dogru beach deyim zaten aksam geldiginde mutlaka gorusuruz.msn adresini gordum fakat burda msn messenger yok.Ben buraya yaziyorum sen okursun artik burdan.Burda su an cumartesi saat 7.15 pm aksam saati.artik gelmene az kaldi hadi hayirlisi sana ssimdiden iyi yolculuklar.kardes sen buraya yaz yine ben tekrar okurum cevaplarim.virigina beach de gorusmek uzere..

Bu arda tesekkuler hakkos isinizin degismeside enterasan haziran ayina geldik boyle seyler oluyo ,wat isi hep karisik ama isler kotuye giderse moralinizi bozmayin sakin.gidiceginiz yerde size basarilar ve iyi tatiller dilerim.....

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yazini okudum kardes bende simdi isten yeni geldim.konaklamani halletmene sevindim.Artik senle konusuruz burda bol bol. Bura ile turkiye arasinda 7 saat vark var.Turkiyenin saati burdan 7 saat ileri.sen Turkiye saatiyle mi 9 haziran aksami burdasin yoksa amerikaya gore mi.ona gore tam bi hesapla sen.Ben aksama dogru beach deyim zaten aksam geldiginde mutlaka gorusuruz.msn adresini gordum fakat burda msn messenger yok.Ben buraya yaziyorum sen okursun artik burdan.Burda su an cumartesi saat 7.15 pm aksam saati.artik gelmene az kaldi hadi hayirlisi sana ssimdiden iyi yolculuklar.kardes sen buraya yaz yine ben tekrar okurum cevaplarim.virigina beach de gorusmek uzere..

Bu arda tesekkuler hakkos isinizin degismeside enterasan haziran ayina geldik boyle seyler oluyo ,wat isi hep karisik ama isler kotuye giderse moralinizi bozmayin sakin.gidiceginiz yerde size basarilar ve iyi tatiller dilerim.....
    tamam kardeş muhakkak görüşürüz.evet 9 haziranda oranın saatine göre ordayım.bekledim girmeni ama denk getiremedimgelince görüşürüz.10:30 da norfolktayım oranın saatine göre.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

kardeş yarın türkiye saati ile 09:30 da yolaçıkıyorum.oraya göre yedisaat düşünürsek geriye doğru.gece 02:30 yapar sanırım.inşallah görüşebiliriz...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

kardes, sen o zaman yarin burdasin sabah saatinde anladigim kadariyla.sabah 10.30 da norfolkda olsan bavullarini alana kadar arabayla beache gelene kadar 11.30 u bulur sabah senin otel ramada resort 31. streette benim kaldigim otel 28.streette.ben aksam saatinde 6 -7 arasi beache geliyorum.acaba nasil yapsak dusunuyorum ? Benim otelin adi la quintina inn oteli 28.streette sen eger gelebilirsen oraya gel saat 7 de aksam olur mu ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

umarim yazimi okuyorsundur kardes simdi orda saat sabah 5 kusura bakma bende anca yazabildim isten gelene kadar internete gecene kadar.dedigim yarin oyle yapmalaim ama bulusamasakta sen internet bulursun heralde burda yaz bana baska sekilde yaparuizýada ertesi gin aksam 7 de bulusuruz.bi sekil yapariz internet olduktan sonra umarim.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

kardeş ben gelebilirsem akşam senin otele gelirim....çıkmadan bi baktım maile hadi eyvallah...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

tamam kardes simdi okuyabildim yazini olmazsa burdan haberlesirizde yine bi seyler yapariz.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

tamam kardes simdi okuyabildim yazini olmazsa burdan haberlesirizde yine bi seyler yapariz.
    ozgur su an beachdeyim.turkce karakter kullanmamadan da anlamisindir zaten...numaram 9173554272

hadi eyvallah

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

muhammed nası geçti yolculuk ayarladınmi isleri nerde kaliosun?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı asbest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muhammed nası geçti yolculuk ayarladınmi isleri nerde kaliosun?
    fena degildi kardes ya...kalacak yer sorun hakkaten ona gore...herkesin kici kalkmis afedersin.neyse ben gidiyorum surem bitti malum kutuphane burasi

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı karadenizli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fena degildi kardes ya...kalacak yer sorun hakkaten ona gore...herkesin kici kalkmis afedersin.neyse ben gidiyorum surem bitti malum kutuphane burasi
    naptin abi kalacak yer olayini? halledebildin mi? havaalnindan sonra hostela mi gittin webb tracy mi?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

muhabbet virginiyaya hosgeldin ben senin nonu aldim simdi arayacam seni fakat sen simdi nerde kaliyon bu otel nosu mu simdi ben seni aramayai deneyecegim olmazsa benim noyu yazarim simdi yanimda olsa yazardim sana kardes.Benim noyuda bi daki sefwer yaziyim grs burda valla ben de cok cok sikintiliyim burda isle konaklama konusunda benim isle konaklama arasinda cok mesafe var her 1.30 saati mi aliyo bu sonra burda acil 10 icinde is bulmam lazim beachde bakalim. ben seniin basini agritmiyim senle konusuruz bol bol.umuyorum kalacak yerin vardir kardes su an ve konaklama isini en kisa surede coz.Neden mi ? sana bi sey soyliyim amerikanlilarda duygusallik asla yok yani sen dunyanin obur ucundan geldin evsiz kaldin onlar hic tinlamaz devamli adamlar relax burda.anlayacagin isler zor burda kimse kimseyi dusunmuyo,hayat zor amerikada senin duygularini burdaki insanlar anlamaz.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

simdi cikmama lazim karde kusura bakma mesajimi aldin umarim.malum internet sinirli hadi grs kendine iyi bak

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

karadenizli çalıştığın yer nasıl iş veren felan.sen sanırım wynhdam daydın nasıl biyer.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ya biz 19 unda ordayız ev bulmamız şart kime nereye danışıcaz toplamda 7 kişiyiz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

siz bence direk emlakçıya gidin ve ew tutun.çunku 7 kişisiniz.ayda 300 dolara kişi başı çok iyi yer tutabılırsınız.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Ozgur Benımde Sıkıntı Cok Kardes.sana Verdıgım No Benım.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı krm11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    karadenizli çalıştığın yer nasıl iş veren felan.sen sanırım wynhdam daydın nasıl biyer.
    KARDES HIC BISE TOZ PEMBE DEGIL ONA GORE GELIN HAYAL KIRIKLIGI YSAMAYIN...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

karadenizli ne oldu yav... neden bu kadar karamsarlaşdın... ev işimi olmadı...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

muhammed pazar geliyoruz ev hiç mi yok 4 5 kişi olsak ev tutamazmıyız?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

gerçekten ya ev bulamazsak çok kötü olur herkes için. kazandığımız kalıcak yere gider yoksa. bizde kalabalık olmamıza güveniorduk kira bölünür diye ama ev bulmak ayrı bi dertmiş anlaşılan.. giden arkadaşlar orda emlakçı adreslerini vs. varsa yazabilirse çok ii olur

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar ew yok burda nerdeyse.buldugun ewler de eskıyanı ole konfor felan beklemeyın yoksa hayal kırıklıgına uğrarsınız..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)