burdada otobuslerle iste gidip gelebiliyorsun 1 dolar 50 cent burda otobus ucreti.ben otelimle konustum benim durumu biliyorsun ben asil calisacagim ve kalacagim yerde degildim.soyledim durumu onlar konaklayacagin yere seni geri gonderebiliriz dediler fakat burda calisamazsin dediler burda isler dolu,ancak norfoldaki otelde calismaya devam edebilirrsin dediler.iki otel arasinda 1 saate yakin yol var.artik bende kabul ettim bunu;cunku beach ile bura arasinda cok fark var gercekten.bugun iste ben beache yerlestim su an ordan yaziyorum.beach gercekten super.hemen kalgim otelin karsisinda ocean front inn hotel'hilton hotel ve senin ramada hotelde burada hemen.senin calisacagin hotelde.artik ben hergun arabyla gelip gidecegim is ve kalacagim yer arasinda.simdi ikinci isde bulma lazim.bakalim beach de arastiracagim onu.benden bu kadar kardes simdilik.senin konaklamada sorun gercekten.benim daha burda ilk gunum su an burda duyduguma goreevler 400-500 dolar haftalik diyorlar.pansiyonlar varmis dun buraya geldigimde 4 turk gordum onlarda senin gibi konaklamasiz yer ariyorlardi.pansiyon bulmuslar oda 100 dolardan basliyo dediler.umarim sende buraya geldion mi bulursun bir yer bakariz olmazsa berabar hem ikinci hem ev gezeriz her yeri.benden bu kadar bu kardes.geldiginde artik gorusurz burada.sorun oldugunda gene boyle yazisiriz.
Bookmarks