Work and Travel
Toplam 174 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Fort Walton Beach ve Destin'e Gidenler

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı unicorn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar sevgili fwb mudavimleri ... ben 13 haziran da uçuyorum. biletimi aldım 685 euro ya yet travel dan. gidiş istanbul-milano-atalanta-pensacola(fwb e cok yakın bi yer). dönüş benim de new york tan.. FATİH26 gibi ben de New York u gormeden donmek istemiyorum... bu arada Fatih kardeşim sen ne zaman doneceksin ben de new york a gidip istanbul a doneceğim için soruyorum. beraber hareket edebiliriz anlaşırsak. yani kafamız uyarsa....sonucta arkadaslar basit bir ornek verelim biz amerika ya nie gidioruz farklı yerler gormek için. sonucta fwb in bizim guney kıyılarımızdan cok coook fakı yoktur -okyanus olması falan hariç :P- ee noluyo o zaman gezecek yer anlamında bize doguda New york New Jersey; batıda San Fransisco, San diego gibi yerler oluyo. Miami falan da olur tabi. Neyse kısacası New York u Gorelim arkadaslar bence planlarınızı ona gore yapmalısınız. Demi Fatih ???13 unde bizle aynı ucakta olacak var mı merak ediyorum. İyi kalın arkadaşlar. Araba işine gelince duyumlarım ehliyet işinin kolay oldugu yonunde artıyo ee bu da ii haber yani
    dostum benim iş kontrata göre 9 eylülde bitecek.19 eylülde de new yorkdan dönücem.10 gün falan gezicem işte.fakat sadece new yorka gitmek değil amacım.gezebildiğim kadar gezmeyi düşünüyorum.en sonunda new yorku da görüp direk istanbula inşallah.
    tarihler ve kafalarımız uyuşursa beraber gezebiliriz aslında.bu arada benim iş destinde.fort walton beach e yakın.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Cool Fort Walton Beach Loverssss:)

Alıntı fatih26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum benim iş kontrata göre 9 eylülde bitecek.19 eylülde de new yorkdan dönücem.10 gün falan gezicem işte.fakat sadece new yorka gitmek değil amacım.gezebildiğim kadar gezmeyi düşünüyorum.en sonunda new yorku da görüp direk istanbula inşallah.
    tarihler ve kafalarımız uyuşursa beraber gezebiliriz aslında.bu arada benim iş destinde.fort walton beach e yakın.
    Fatih kardeş. benim iş de istersem 1 eylul de bitiyo opsiyonu var ben de ucak biletini 18 in de aldım new york tan ucuyorum arada paris e iniyoruz ama olucak o kadar. Ben de sadece new york u gezme amacında degilim ama orayı illa gorucem bu durumda.yani cıkarlarımız kesişiyo 8-9-10 gibi bırakmayı dusunuyodum işi. Cok yakın yerdeyiz ya google earth den bakarsan gorursun aramız 5 mil falan. Hatta benim tahminim orda çalışacak olan cogu kişi aynı yerde konaklıycaz. senin orda işi ayarlayan şirket EMERALD COAST......... falan filansa kesin zaten. sen hangi şirketlesin bu arada? istersen ekle adresimi konuşuruz
    snappy87

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks