Alıntı unicorn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
selam arkadaşlar sevgili fwb mudavimleri ... ben 13 haziran da uçuyorum. biletimi aldım 685 euro ya yet travel dan. gidiş istanbul-milano-atalanta-pensacola(fwb e cok yakın bi yer). dönüş benim de new york tan.. FATİH26 gibi ben de New York u gormeden donmek istemiyorum... bu arada Fatih kardeşim sen ne zaman doneceksin ben de new york a gidip istanbul a doneceğim için soruyorum. beraber hareket edebiliriz anlaşırsak. yani kafamız uyarsa....sonucta arkadaslar basit bir ornek verelim biz amerika ya nie gidioruz farklı yerler gormek için. sonucta fwb in bizim guney kıyılarımızdan cok coook fakı yoktur -okyanus olması falan hariç :P- ee noluyo o zaman gezecek yer anlamında bize doguda New york New Jersey; batıda San Fransisco, San diego gibi yerler oluyo. Miami falan da olur tabi. Neyse kısacası New York u Gorelim arkadaslar bence planlarınızı ona gore yapmalısınız. Demi Fatih ???13 unde bizle aynı ucakta olacak var mı merak ediyorum. İyi kalın arkadaşlar. Araba işine gelince duyumlarım ehliyet işinin kolay oldugu yonunde artıyo ee bu da ii haber yani
dostum benim iş kontrata göre 9 eylülde bitecek.19 eylülde de new yorkdan dönücem.10 gün falan gezicem işte.fakat sadece new yorka gitmek değil amacım.gezebildiğim kadar gezmeyi düşünüyorum.en sonunda new yorku da görüp direk istanbula inşallah.
tarihler ve kafalarımız uyuşursa beraber gezebiliriz aslında.bu arada benim iş destinde.fort walton beach e yakın.