tanışalım arkadaş aynı gün aynı yaban ellere ayak basacaz da
tanışalım arkadaş aynı gün aynı yaban ellere ayak basacaz da
bnde 9 haziran yolcusuyum bileti daha almadım new yorka uccam.yarın alacağım,hangi havayolu karadenizli, ayrıca aynı univ.deyiz kardeş
Ee yazsanıza hangi havayolu saat kaçta falan diye
llorando, de cara a la pared...
bende yasin kaça aldın bileti acaba muhammed İşletmedeyim sen?
expedia dan baktım biraz önce 913 dolar çıkıyo frankurt aktarmalı luftansa.yarın şirketi arıyacam onlar kça bulmuş ona göre alcam.
iyi yaparsın.ben direk aldığımdan pahalı.hangi şirket senin.ve nereye gidiceksin amerikada.
ad.... Pennsylvania - beech creek e gitcem eğlence parkında hediye eşya mağazsaında satış yapcam. sen ne iş yapca?
aynı şirket.ben virginia beach deyim otelde çalışacam.neden bu kadar geç kaldın bilet işine.daha önce gitmişmiydin
gec kaldık maalesef ilk başta kodak firmasına gönderdi şirket cv yi gönderdikten sonra 15 gün sonra mülakat yaptı bi 15 gün sonrada kabul edilmediğimi öğrendim. bu yerdende 3 gün önce geldi kabul belgesi
anladım.bende viriginia ya gidecemde beni kim karşılayacak oteli nasıl bulacam hadi buldum koskoca otelde kimle görüşecem anlayamadıms abah beri aklıma takılan bu.şirkete uyuz oluyorum zaten bişe sormakta istemiyorum onlar aramadığı sürec.bakalım ne olur.
ama arzu hanımla bileti ayarlayacan sanırım.o yardımcı olur.ordaki tek insan o
walla kardeş bildiğim kadarıyla kimse karşılamaz oteli bulduktan sonra bulursun görüşecek kişiyi o kolay takma kafana,bende turkishwat ın ayarladığı serivsle gitmeyi düşünüyorum başka türlü yalnız başına bulmak zor, şirketten memnunmusun kardeş iletişim kopukluğu war çok parayı yatırana kadar hergün arayanlar bidaha aramadılar hep ben aradım,tel. da bile ulaşmak zor du, evt arzu hanım farklı ötekilerden
muhammed kalma yerin nasıl olcak işveren ayarlıyor mu?
iş kabul belgesinde yazmıyo mu kalmayla ilgili bişiyler??
doğru sölüyon kardeş çakal hepsi
illa bi yalan dolan olcak işlerinde hep. inş. dedikleri gibi kalma yerini ayarlamışlardır da onla uğraşmak zorunda kalmazsın kardeş.
kardeş sonra grşrz sabah sınav war ders çalşııyim
hani yav kimse yokmu
karadenizli pm e cevap veremiom 100 mesaja daha ulaşamadım diye... vallahi konaklama benim içinde muamma.. bizde toplam 3 kişiyiz hiç bir fikrimiz yok... 22 sinde ordayız biz... ortak tutabilirz bizden önce giden türk arkadaşlarla sende bizden önce gidiyorsun istersen ortak olabiliriz.... hatta başlık açacam bu iş için...
biletimi aldım bugün Deltadan 9 hazirana,ankara çıkışlı, istanbuldan 12:30 aktarmasız new york
ben de 9 haziran'da gidiyorum.KLM ile....
saat kaçta gidiyosun akrdeş.ben thy ile sabah 9 buçukta...
sakat bir saatte.sabah 5.30 da gidiyorum KLM ile.yarın akşama yola çıkacağız(ankaradan istanbula). size de bize de ve de tüm watçılara iyi yolculuklar diliyorum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks