gec kaldık maalesef ilk başta kodak firmasına gönderdi şirket cv yi gönderdikten sonra 15 gün sonra mülakat yaptı bi 15 gün sonrada kabul edilmediğimi öğrendim. bu yerdende 3 gün önce geldi kabul belgesi
gec kaldık maalesef ilk başta kodak firmasına gönderdi şirket cv yi gönderdikten sonra 15 gün sonra mülakat yaptı bi 15 gün sonrada kabul edilmediğimi öğrendim. bu yerdende 3 gün önce geldi kabul belgesi
anladım.bende viriginia ya gidecemde beni kim karşılayacak oteli nasıl bulacam hadi buldum koskoca otelde kimle görüşecem anlayamadıms abah beri aklıma takılan bu.şirkete uyuz oluyorum zaten bişe sormakta istemiyorum onlar aramadığı sürec.bakalım ne olur.
ama arzu hanımla bileti ayarlayacan sanırım.o yardımcı olur.ordaki tek insan o![]()
walla kardeş bildiğim kadarıyla kimse karşılamaz oteli bulduktan sonra bulursun görüşecek kişiyi o kolay takma kafana,bende turkishwat ın ayarladığı serivsle gitmeyi düşünüyorum başka türlü yalnız başına bulmak zor, şirketten memnunmusun kardeş iletişim kopukluğu war çok parayı yatırana kadar hergün arayanlar bidaha aramadılar hep ben aradım,tel. da bile ulaşmak zor du, evt arzu hanım farklı ötekilerden![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks