kardes napcaz bi katakulle iste yaa gidince goruruz zati
kardes napcaz bi katakulle iste yaa gidince goruruz zati
katılıyorum...
bide özgürlüğün ülkesi olacaklar...
yanlız benimde giden ark.larımdan duyduğum; içeri girememe ihtimalinin yanında içeri girip belirli bölümlere alınmama veya o bölümlere de alınıp içki içememe durumu da varmış.
aslında son yazdığım alınmamaktan bile kötü... (:
ya ben bu adamalrı icen adamlar bilrim yaa olmadı bole ama :-))
marketlerde alkol satın almada gününe kdr bakıldığını biliyorum da,konuştuğum arkadaşlarım club-bar kapılarında fln yıla bakıyolar çok dikkat etmezler demişti.. bi de göz çevresindeki kırışıklıklara dikkat edyolarmış yaşlılık belirtisi hesabıne kdr doğru gidince görücez artk
![]()
1) Doğum tarihleri pasaportlarında gun/ay/yıl olarak yazılıp da Amerika'da ay/gun/yıl olarak yorumlanan ve bu sayede 21 gozuken arkadaslar sanslı
2) Bende makedon bir arkadasın pasaportu ile girmistim cluba ama en guzeli beraber girmemizdiO Amerikadan aldığı DMV kimliği ile girdi, bana ise pasaportunu verdi. not1: kendisi ile benzer hic bi tarafımız yok not2: adam aynı yuzu 2 kez arka arkaya gorup nası cakmadı bilmiyorum not3
aksam bunu birkac arkadas daha yaptı ve hepimiz iceri girebildik sorunsuz not4:bizim pasaportlarda son sayfada olan kimlik bilgileri yuzunden, gorevli bana hangi sayfa deyince bir afalladım cunku bende bilmiyordum hangi sayfa
adam soyad, doğum tarihi gibi basit bir soru sorsa cok fena olacaktı, bunlara da bir goz atmakta fayda var
![]()
arkasimin 17 eyluldu dogum gunu onun yuzunden striptiz bara giremedim yalniz birakmamak icin onu gittigimiz tarih ise 14 eyluldu yani 3 gunu vardi 21 olmasina
cok dikkat ediyorlar icki filan alinca soruyorlar hep....bu konuda taviz yok diyebilirim
ama bazi international studentlerin oldugu barlar var onlara girebiliyordu 18 yasin ustundekiler
onur
21 yas sınır olur mu yaaaa omur kac yıl zaten :-))))
orda bi katakulle yapcaz artık :-)
Wala bence fazla heveslenme ama şöle oluyo arkadaşım
1 kere kimliğine bakarlarsa 1 günü bırak 1 saatte olsa seni almazlar bazı katı kuralları var
2inci olarak eğer sima olarak büyük gösteriyosan zaten kimlik sormayacaklardır genelde küçük gördüklerine dalaşıyolar
Yani sakalları bırak büyük göstersinler,
varsa tabi![]()
ya bu international student card ı nerden alıyoruz?O kartın üzerinde yaşımızı büyütsek olmaz mı?![]()
ya bu soruda ciddiyim birisi cevaplasın
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks