Work and Travel
Toplam 10 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amerikada olanlar, yola çıkacaklar,habersiz bırakmayın

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı taltrap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım sorun gidince internet bulmak vede varma telaşı ortama ayak uydurma,herkesin başına gelecektir.ben mesela çok istiyorum direk herşeyi buradan paylaşmayı varır varmaz çünkü öğrendiklerimin yüzde 90 ını bu forumdan öğrendim zevkle yazarım.ama giderken yanımda laptop olmayacak,14 hazirandan sonra ilk fırsatta detaylıca anlatacağım
    eminim gidenler ve şu 3 5 gün içinde gidecekler telaş içindedir.. ama internetiniz olupta yazmazsanız ayıp edersiniz.. ya ben laptop fiyatlarına bakıyorumda türkiyeyle hemen hemen aynı.. bu sene gidemedim ama seneye gidersem kendi laptobumu götürürüm...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı aek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eminim gidenler ve şu 3 5 gün içinde gidecekler telaş içindedir.. ama internetiniz olupta yazmazsanız ayıp edersiniz.. ya ben laptop fiyatlarına bakıyorumda türkiyeyle hemen hemen aynı.. bu sene gidemedim ama seneye gidersem kendi laptobumu götürürüm...
    işte laptopu olmayanlar için sorun olur internete girmek,bu yüzden sabırlı olalım bunun yanında,varış heyecanı alışma süreci.
    ayrıca laptop için olay aslında oradaki indirimleri yakalamak ve netten coupon bulmak birçok firma için mesela 100 dolar yada yüzde25 indirim kuponları oluyor,ama yinede Türkiyeye göre daha ucuz 200-400 dolar arasında

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı taltrap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte laptopu olmayanlar için sorun olur internete girmek,bu yüzden sabırlı olalım bunun yanında,varış heyecanı alışma süreci.
    ayrıca laptop için olay aslında oradaki indirimleri yakalamak ve netten coupon bulmak birçok firma için mesela 100 dolar yada yüzde25 indirim kuponları oluyor,ama yinede Türkiyeye göre daha ucuz 200-400 dolar arasında
    aynı indirimleri burdada yakalayabilirsin arakdaş 3gb ram li 512 ekran kartlı 250 gb hdd li falan filan dvd yazıcı dvd züerinde kağıdı yazıcılı manyak bi ciahaz aldı yeni markası dell 2300 ytl di, saatlik indirimler oluyo bilirsin farklı farklı siteler yapabilio..

1800 ytl ye aldı... 500 ytl indirimli

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)