Work and Travel
Toplam 112 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ABD'de Kredi Kartı Kullanımı {Ana Başlık}

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı farukyazici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha farklı bir kıyamet senaryosu olan var mı acaba?

Bu işin aslını nasıl öğrenebiliriz. Kimseye yalancı demiyorum tabiki ama yanlış bilgilerden arınmak lazım.
    işin aslını öğrenmek istiyorsan doğru yerdesin. worldcard axess advantage(hsbs) ve maximum kullanmış biri olarak söylüyorum. hepsini çatır çatır kullandım. axess den tek kalemde 1000 dolar worldcard'dan tek kalemde 350 dolar geçtim ama kimse türkiyedekileri aramadı. harcamaların hesap kesim tarihinde bankanın kuru üzerinden ytl ye çevriliyor ve ekstreni ytl olarak ödüyorsun. kapısında visa-mastercard gördüğün her yerde alışverişini yaparsın bir kuruş da ekstra para ödemezsin. en ilginci burdan aldığımız citibank banka kartını ile orda alışverişlerde kullanamadık. normalde banka kartı ile alışveriş en yaygın yöntem. banka kartı (debit card) diyorum kredi kartı demiyorum. ama burdan aldığımız citibank kartı sadece para çekmek için kullanılıyormuş. telefon kartı gibi dandik bir kart zaten. velhasıl kelam, kredi kartı alın yanınıza zor durumlar için.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı gokhaNJan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burdan aldığımız citibank banka kartını ile orda alışverişlerde kullanamadık. normalde banka kartı ile alışveriş en yaygın yöntem. banka kartı (debit card) diyorum kredi kartı demiyorum. ama burdan aldığımız citibank kartı sadece para çekmek için kullanılıyormuş. telefon kartı gibi dandik bir kart zaten. velhasıl kelam, kredi kartı alın yanınıza zor durumlar için.
    Ben de Citibank'ta hesap açtırmayı düşünüyorum. Hesap açtırırken minimum yatırılması gereken para var mı ?

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı mj_turk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben de Citibank'ta hesap açtırmayı düşünüyorum. Hesap açtırırken minimum yatırılması gereken para var mı ?
    birlikte gittiğim arkadaşımın hesabı vardı. minimum bir miktar yatırılması diye birşey duymadım. para lazım ettikçe arada citibanktan çektik. ya vadesiz hesapta öyle bir şey olmaz bence. genellikle hesap açılırken içine biraz para konması talep edilebiliyor. boş hesap açmak istemiyor bankalar..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 7 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 7 misafir)