merhaba arkadaslar daha yeni girebildim internete kusura bakmayin.ben burda la quantinia inn diye bir otelde hem calisiyor hemde kaliyorum.ama cbiraz mutsuzum.cunku tek geldim buraya ve burda cok arkadas bulacagimi zannediyordum ama su an hic turk ve wat ogrencisi bulamadim.Buralar guzel ama benim kaldigim yer biraz sehirden uzak olsa gerek,yani hotel_motel tarzi yerde kaliyorum.yollarin oldugu guzergahta.baya bir yabancilik cekiyorum su an bu yakin civarlarda arkadaslar varsa kalan yazsin bana lutfen tanisabiliriz veya bu yerleri bilen arkadaslar varsa.Daha pek sehride bilmiyorum 3-4 gundur burda kaliyorum arkadaslar.internet kafede yok bulamiyorumSadece karsi otele gidip rica ediyorum internetini kullanmak icin valla... burda amerikali turk ogrenciler var onlarla diyolog kurmaya calisiyorum onun disinda turkce konusmaya konusmaya patliycam valla
anliycaginiz baya bi sikiliyorum.virginia beach guzel bir yer aslinda yanlis anlamayin sakin'ama cok buyuk bir yer burasi sansima kaldigim bolge biraz sikici geliyo bana.yoksa cok turk varmis burda ama bana denk gelmedi bi turlu neyse baya bi gevezelik yaptim
bu sitede olmasa kimseyle dertlesemiycem valla..kendinize iyi bakin arkadaslar ben yine yazmaya calisacagim kusura bakmayin.buraya gelecek arkadaslar yazsin bana tanisalim...grssss
Bookmarks