Polonya Hakkinda Her Soruya Rahatlikla Cevap Verilir...
Polonya Hakkinda Her Soruya Rahatlikla Cevap Verilir...
berkay şu anda amerika'da o yüzden kısa zamanda yardımcı olacağını sanmıyorum. www.erasmuscu.com sitesine kayıt olmanızı öneririm. yardımcı olacak birileri çıkacaktır umarım. ara sıra bu forumdan da cevapları takip edebilirsin
admin (at) turkishwat.net
arkadaslar avrupa ulkeleri ıcın sıgortalar standarttir. yanı ıstenen sigortanın 30.000 euroluk bır ust lımıtının olması. zaten seyahat sıgortalarıda standart ve hepsınde bu var. ben axa dan 12 aylık sıgorta yaptırmıstım yaklasık 90 ytl ıdı. sımdı son durum nedır bılemem. fakat alacagım zaman bana lazım olan 8 aylıktı fakat sıgorta sırketıne 8 ıla 12 ay arasında nekadar bır fıyat farkı var dıye sordugumda sıstemlerrıne baktı ve hıc bır fark yok dedı. bazı arkadaslar 120 euro cıvarından bahsetmıs ama bence bır axa ya ugrayın derım.
Not: ıkı cesıt seyahat sıgortası vardır. bırısı (ustte benım bahsettıgım) butun avrupa ulkelerını kapsayan 30.000 euro lımıtlı olan. bu sıgorta japonya ve amerıka seyehatlerını kapsamaz!!!
ıkıncısı bızım amerıkaya gıderken sırketlerımızın amerıkadan yaptırmıs oldugu seyehat sıgortası kı bu sıgorta ıcın yanlıs hatırlamıyorsam aylık 45 dolardı en ucuz yapa sırketınkısı.
dolayısıyla erasmusa gıdeceklere tavsıyem uluslararası bır sıgorta sırketıyle anlasın yanı ben axa ornegını verdım ama ınternetten arastırdım ve benım gıttıgım yerdede axanın subelerı vardı.
bizim okuldan gidenler var adamalar ütün derslerden kalmışlar çünkü o dersler burda tanınmıyormuş nede olsa onlarda gezmişler eglenmişler
Zor ama seneyede bu şansı değerlendirmek istiorum ..
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks