ben maine gitcem,ama hampton beach nasil bi yer,konaklama bulmak zormu onu sormak istedim bi is teklifi varda.
ben maine gitcem,ama hampton beach nasil bi yer,konaklama bulmak zormu onu sormak istedim bi is teklifi varda.
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
hayir ilk defa gidiyorum,sendemi maine gidiyorsun?
yahyala gidiyorsun galiba?
Şirket Seçim Yönergesi
wells gibi gozukuyor.sen?
Şirket Seçim Yönergesi
oraya gitmedim ama güzel yerdir
ben new hampshire dayım
bende yaz donemınde new hampshire conway de shaws' supermarkette calısıcam.Buyuk bır ıhtımal aynı yerde calısıcaz.
bız 2 arkadas gıdıyoruz.tanısma fırsatımız olursa
3.su de sen olursun.aynı yerde calısmasakta orda
gorusurz en azından.
elode_s bu benım maıl adresım.
aynı yerde calısmıs orda oturan arkadasım var ama sadece msnde muhabbetımız oldu.yardım edebılecegını soyledı.guzel bı yer.
cok sakın.tam benım aradıgımiş olanakları cok.oldukca fazla outlet var.
atlas okyanusuna 2 saat.yamac parasutu yapıyormus o arkadas.
ayrıca hayat cok ucuzmus.
bende bu yazın new hampshire de olacam porstmouth da..
varmı porstmouth a giden veya gidecekler..
ben oraya gitcem,ordanda maine gecicem
Şirket Seçim Yönergesi
Roma arkadaşım ben de sanırım wells e gidicem. daha kabul etmedim iş teklifini ama var öyle bi teklif bana
Ava Adore cok guzel ya,well'sin neresinde?
oteldemi calismak istiyorsun?
nerden ve ne zaman gidiceksin?
Şirket Seçim Yönergesi
zannedersem otel gibi bi yer. son finalim 23 haziranda. 25i gibi gidebilirim. aslında face de varsan grupta ordan konuşursak daha iyi olur =)
Bu arada new hampshire yolcularından 13 haziran cuma günü Alitalia firmasıyla uçacak olan var mı aranızda?
arkadaşlar haftaya salı akşamı(Türkiye saatiyle) inş. orada olacağım eğer vardığımda internet bağlantısı bulursam size her konuda yardımcı olmaya çalışırımbu arada filiz sen sanırım msn'i istemişsin bnm kusura bakma finallerle uğraşıyordum ondan bakamadım bi süredir buralara :S konuşmak istersen bana pm at mail adresini ben eklerim seni
![]()
wtfck iyi yolculuklar sana ben daha önümüzdeki hafta cuma günü gideceğim.
Ya Nh araştırıyorum, her yeri koy gibi insallah sıkılmayız orda![]()
valla altımıza araba çekersek problem olacağını sanmıyorum ama benim de gideceğim yer 800 kişilik o yüzden bilemiyorumlaptop fln olmazsa ya da orada eğlenecek bişeler bulamazsak naparız diye ben de düşünüyorum :S Benim tesellim oraya 6 arkadaş gidiyoruz, en azından onlarla bişeler yaparız
ben sana bnm msn'i pm atayım senin pm atamaman normal daha 50 msja ulaşman lazım
![]()
ok saolasın. Ben tek başıma gidiyorum yav...
Umarım sıkıntıdan patlamam.
senden başka giden Türk fln da mı yok hiç?
seco sen de bana özel mesajla mailini yollar mısın. Bazı sorularım lüzümsuz olabilir burda milleti meşgul etmeyeyim![]()
ya neyse anlamadın sen sanırım secoBen yönetimle iletişime geçerim.
Burdan devam edelim. ben araştırdığım kadarıyla oraların köy gibi olduğunu düşünüyorum. Çok durağan bir hayat, gidilcek çok öle bir yeri olmayan gibi. Sence nasıldı? İnsanları nasıl? Çok türk var mı?
Sonra havası nasıldır genel olarak? Sanırım baya ılıman ama cok sıcak değil ole mı? Gece hayatı dıye bısey var mı? Aklıma geldıkce yazıyorum.
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks