Work and Travel
Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 123456 SonuncuSonuncu
Toplam 157 adet sonuctan sayfa basi 91 ile 120 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Cedar Poıntte Calısan Yokmuuu??

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

slm arkadasar bende cedar pointciyim.lifeguard olucam.15 haziranda orda olmam lazım ama bilet bulamadım.bi gün geç gitsenm sorun olur mu şirkete haber vericem tabiki.ya biz odaları road show sırasında seçtik.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

slm arkadasar bende cedar pointciyim.lifeguard olucam.15 haziranda orda olmam lazım ama bilet bulamadım.bi gün geç gitsenm sorun olur mu şirkete haber vericem tabiki.ya biz odaları road show sırasında seçtik.tabiki klimalı olanıumarım geç gidersek bu konuda herhangi bir sorun çıkmaz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı yelken Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slm arkadasar bende cedar pointciyim.lifeguard olucam.15 haziranda orda olmam lazım ama bilet bulamadım.bi gün geç gitsenm sorun olur mu şirkete haber vericem tabiki.ya biz odaları road show sırasında seçtik.
    slmms yelken bnm bıldıım kadarıyla erken gıtmekte sorun yok ama gec kalmöakta kesınlıkle sırun war dıye bılıorum...we işten erken ayrılmakta aynı sekılde srun oluo..nası bılet olmaz bnde daa almadım ama bulursun bnce.. en azından erken gıt ama gec gtme derım bn...ii sanslar=)

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

heyy buarad bnde ankara unısı hangı bolum??

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

japon dili okuyorum ben dil tarihteyim.
    bugün itibariyle şirketimden gelen bir telefola bilet işini halletmiş sayılırım.senin dediğin gibi oldu katzem erken gidicem bu seferdemadem sorun olmuyo erken gidişlerde sevindim.iyi oldu bu.sen ne iş yapacan cedarda

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı katzem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim=) yaw ama sen bnce sıkıstır iice sırketını senn gıtmene az kaldı cunkü..bu ayın sonunda acılıomus cedar point=)) ehh oraya gıdınce bıara nete gırersenkı ki net cafeler war orada bıze oradan hawadısler ucuruurssun artık nası atmosfer dıe=)))?
    sonunda aldım vizemi hatta uçak biletimide aldım 2 haziranda uçuyom cedara,heralde siteden ilk giden cedarcı ben olucamzaten büyük olasıkla ablam laptopunu götürür anında sölerim olup biteni hiç korkma:P

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı unsafe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sonunda aldım vizemi hatta uçak biletimide aldım 2 haziranda uçuyom cedara,heralde siteden ilk giden cedarcı ben olucamzaten büyük olasıkla ablam laptopunu götürür anında sölerim olup biteni hiç korkma:P
    hayırlı uğurlu olsun ben isim soruşturmasına takıldım 2 haftadan belli olur bakalım bende alırsam vizeyi 12 sinde cedarda olacam arkadaşlarım aldı hemde bütün işlemleri ben yapmışdım kader işde gider gitmez yaz bize arkadaşım

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

dostum bileti kaça aldın hangi şirketten aldın tam olarak hangi şehire gidiyrsunuz ilk ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ewy saol sende alırsın ya dert etme ben bi ay ds formumun gelmesini bekledim çok sıkıntı yapmıştım, sonunda aldım vizeyi ama biraz geç oldu uçak bileti için , da ile gidiyom ben 810 euro ya alındı bilet biraz pahalı oldu bizimki forumdaki diğer bilet fiyatlarına bakınca bide benim gitme sürem yaklaştı direk almış babam bileti heyecan yapmış nese daha uygun fiyata mutlaka bulursun ii araştırma yapmak gerekiyo, tek aktarma war ist new york, new york cleveland sonra ordan artık buluruz heralde cedarı

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ewy saol sende alırsın ya dert etme ben bi ay ds formumun gelmesini bekledim çok sıkıntı yapmıştım, sonunda aldım vizeyi ama biraz geç oldu uçak bileti için , da ile gidiyom ben 810 euro ya alındı bilet biraz pahalı oldu bizimki forumdaki diğer bilet fiyatlarına bakınca bide benim gitme sürem yaklaştı direk almış babam bileti heyecan yapmış nese daha uygun fiyata mutlaka bulursun ii araştırma yapmak gerekiyo, tek aktarma war ist new york, new york cleveland sonra ordan artık buluruz heralde cedarı
    cleveland dan sonra bulursun tabi ama çokta pahalı almamoşsın çünkü bende bakıyorum şuan 750dan başlıyr italya aktarmalı hepsi yani 80 fazladan vermeye değer

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yaw chog sewındım..ii bakalım ..bızde buyuk ıhtımal 12 hazıranda ucucaz..bıletlerı almak uzereyız pamelalar ıle=) yaw ama laptop goturmeyın sakın bnce cunku guwenlı olmuomus yurtlar..hem donerken bı tane alırsan ucuza hem net cafeler wardır ama sız bılırsınız gene..bak haberlerını beklıorum..gıdıpte bızleri unutup haber wermemek yok...walla yoksa gelınce cekeceınız war nası olsa 3 ay aynı yerdeyız:P

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

japon dili okuyorum ben dil tarihteyim.
    bugün itibariyle şirketimden gelen bir telefola bilet işini halletmiş sayılırım.senin dediğin gibi oldu katzem erken gidicem bu seferdemadem sorun olmuyo erken gidişlerde sevindim.iyi oldu bu.sen ne iş yapacan cedarda
    sewındım halletmene..sorun olmuo cunku zaten odalar ayırtılmıs sayımıza gore sonucta 3 ay ordasın we 2 gunlkune senn odanı kımseye wermıceklerı ıcın cuku 2 gunlune kımse ısı gırıp cıkmayacaından sorun olmuomus.. buarad bnde tandoganda ıstatıstıkteyım ama hazırlık bıtıo bu sene....cedar point te de bnde rıde host um ..hepımıze kolay gessın

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı katzem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw chog sewındım..ii bakalım ..bızde buyuk ıhtımal 12 hazıranda ucucaz..bıletlerı almak uzereyız pamelalar ıle=) yaw ama laptop goturmeyın sakın bnce cunku guwenlı olmuomus yurtlar..hem donerken bı tane alırsan ucuza hem net cafeler wardır ama sız bılırsınız gene..bak haberlerını beklıorum..gıdıpte bızleri unutup haber wermemek yok...walla yoksa gelınce cekeceınız war nası olsa 3 ay aynı yerdeyız:P
    katzem bilet aldıktan sonra benide bilgilendirirsen sevinirm kaça hangi şirket ?
    bende o tarihlerde gidecem 14 de cedarda olacam tabi vizeyi alırsam

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı soniverson Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cleveland dan sonra bulursun tabi ama çokta pahalı almamoşsın çünkü bende bakıyorum şuan 750dan başlıyr italya aktarmalı hepsi yani 80 fazladan vermeye değer
    ewet hepsı ıtalya aktarmalı we 750den baslıo hatta 800 lerde=S

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar şu online training işini halletmiş bulunmaktayım %83.25 başarı oranı tutturarakyardıma ihtiyacınız olursa burdayım ben bütün soruların doğru cwpları elimde

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar merhaba ben foruma yeni katıldım. bende Cedar point e gidiyorum bu yaz. herşeyim tamam sayılır sadece bavulumu hazırlamak kaldı. 15 haziranda uçağım var. umarım herşey çok iyi olur

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

slm dostum hoşgeldin aramıza bende 2 haziranda gidiyom cedara ride host olcam sen hangi bölümde çalışcaksın?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende ride host olcam

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba herkese ben de 1 haziranda gidiyorum. aslında 1 haziranda saat akşam 8 gibi cleveland da olacağım, o saate greyhound dan otobüs bulamadım (tam iyi bakabildim mi bilmiyorum gerçi siteyi çok anlamadım). sizin bildiğiniz araştırdığınız alternatif sandusky e ulaşım var mı tabi ekonomik olan,, bi arkadaşla gidiyoruz. sora sora bulunur elbette burdan başlayayım.

bu arada belirttiğimiz tarihten 1 gün sonraya gidebildiğimiz için maille söyledik düztiler yani sorun olmuyor daha önceden yazmışlar böyle bişe bilgileri olsun.
    hadi görüşmek üzere (shop assistant)
    Konu enderr tarafından (24-05-2008 Saat 05:10 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

slm ender bizde 2 haziran akşam 8 gibi clevelandta olcaz ben mail atmıştım bu konuyla ilgili cedara, o saatte otobüs yok ya taksiyle gelin yada o akşamı cleveland ta geçirin ertesin gün gelirsiniz dedi hangisini tercih edersek artık buarada taksi ort 120 dolar filan tutuyomuş iki kişi pek kurtarmaz sanırımama saat kaçta gidersek gidelim yerleştirilcekmişizs orun olmuyomuş saat konusu 24 saat açıkmışlarbunuda not düşmüşler hatta bi tanede mail adresi verdiler (eğer akşam geç bi vakitte orda olursak) gelmeden önce haber verin yazmışlar onuda veriyim sana morrow@cedarpoint.com(Kathie Morrow)inş yardımcı olabilmişimdir

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

inş yardımcı olabilmişimdir
    ancak bu kadar olurdu çok sağol bilgiler için. biz de mail atmıştık kaçta cleveland'da olacağımızı ama otobüs yok o saate diye bahsetmedik, 1 haziran yerine 2 haziranda gelebiliriz ancak dedik. e haliyle adamlar tamam bilgilendirdiğin için sağol dediler bu konuda bişey dememişlerdi. bilgilendirdiğin iyi oldu bi mail de ben atayım bi daha. artık daha ilk günden cleveland da sabahlayacaz heralde

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

yaw sen uçak biletini kaça aldın yan tarafta 600-700 gözüküyo dogrumu? ben wala 815 e aldım
    Konu unsafe tarafından (26-05-2008 Saat 05:33 PM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

o biraz bizden kaynaklandı. şubat ayıydı sanırım fuar randevularını cedar point diye belirlemiştik işi almadan hemen clevelanda uçak bileti ayırttık 7-8 yere sorduk en iyisi 637 euro promosyon bileti vardı. işi aldıktan sonra da bileti aldık. erken davrandık baya şubat ayını düşünürsek. bundan kaynaklanan bi fiyat farkı olabilir bi de promosyon biletleri tarih değişikliğinde ceza var.

az kaldı ya gidişe. ilginç olacak..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

wala çok ii bi fiyata almışınız helal olsun bizde anca 815 euroya bulabildik ama geç kalmıştık vizelerimiz geç belli oldu, siz o zman vizeye baya bi erken girdiniz veya vize belli olmadan aldınız biletleripazar günü gidiyonuz heralde bizde hemen arkanızdan geliyoz pzt günü hadi bakalım ortamı hazırlayın siz:P

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

biz vizeyi almadan ayırtmıştık sadece. 2 aylık süre vermişlerdi.daha sonra vizeyi aldık daha sonra iş görüşmesine gittk işi aldık daha sonra da bileti aldık (ama ayırttığımız fiyata tabi).
    valla ilk günler hep koşuşturacağaz bence. ortam güzelleşmesi 1 hafta sonraya olacak gibi geliyor.daha sonra da inşallah süper olur. kiralayacağımız arabayı bile seçtik

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı enderr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz vizeyi almadan ayırtmıştık sadece. 2 aylık süre vermişlerdi.daha sonra vizeyi aldık daha sonra iş görüşmesine gittk işi aldık daha sonra da bileti aldık (ama ayırttığımız fiyata tabi).
    valla ilk günler hep koşuşturacağaz bence. ortam güzelleşmesi 1 hafta sonraya olacak gibi geliyor.daha sonra da inşallah süper olur. kiralayacağımız arabayı bile seçtik
    SLMLAR ..
    arkadaslar malesef bende cedar point teyim
    25 inde iş başı yapacagız 2 kişi geliyoruz bir kac sorumuz olacak
    1-detroit ten mi gitmek mantıklı ?
    msn den ulasabilirseniz daha kolay olur forumdamsnpaylasmakyasak @ hotmail.com
    herkeze simdiden selamlar gorusmek uzere
    Konu Fiorex tarafından (02-06-2008 Saat 12:01 AM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar şu online training işini halletmiş bulunmaktayım %83.25 başarı oranı tutturarakyardıma ihtiyacınız olursa burdayım ben bütün soruların doğru cwpları elimde
    sen ne dıosun alii yaw o cewapları hemen ıstıyorum=))) nasıldı kolaymı zormu?? ugrastırıomu? sen sımdı abd yolundasın galıba? bnde 12 sınde yola cıkıyorum...ee hemen hawadıslerı almak dılegıyele..=) senden haberler beklıoruz=)) ii eglenceler=)

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı mustitam35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar merhaba ben foruma yeni katıldım. bende Cedar point e gidiyorum bu yaz. herşeyim tamam sayılır sadece bavulumu hazırlamak kaldı. 15 haziranda uçağım var. umarım herşey çok iyi olur
    slm yenı watcı=)) bnde cedar poıntenım yanı rıde host olarak bu yaz calısıcam=) bızde 12 sınde gıdıoruz=)gercekten gusel olur hersey ınş=) buarada goztepelıyız galıba tam 35=) bnde ızmırlıyım=)goztepelıyım=)

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya arkadaşlar biraz geç oldu galiba ama buralarda kalan var mı bi kaç sorum olcaktı da..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 12 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 12 misafir)