Work and Travel
Sayfa 3 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 123456 SonuncuSonuncu
Toplam 174 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 90 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Fort Walton Beach ve Destin'e Gidenler

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kaderimde varmış der atlarım nan ama yüzme bilmiyom haberin olsun

sinem belki kurtarır beni yoksa bırakın boğulim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ohoooo ole olcaksa hep beraber atliyalim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende onu dedim kanka ,her tatil günü plajdayım, pis zencilere mi kalacak meydan, kanka orda köpek balığı var mıdır

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yoq olum koperk baligi napar adama ya alla alla
    hem sen balik besleyen insansin sana dokunmaz senin akwaryumda iki tane war
    pis zenciler falan dionda sakata gelmeyelim

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

zencilere laf yok nan ırkçımısaın başımıza:@ arkadaşlar hepiniz kankamla vereceğimiz ev partisine davetlisiniz , gelmeyenle ayrı görüşecez tenhada

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

irkcilik falan yoq ya
    evt kankam hakli herkes davetli hatta arkadaslarinizi da alin egleniriz hepberaber

u feel a shaking on the ground
    billion candles burn around
    is it ur birthday?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kanka resim nası oldu

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bravo ya tam wat lik walla

is it ur birthday?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

evet nan bugün doğum günüm 21 05 86 bu rakamları unutmayınn

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Muhaha Köpekbalıkları sakat gercekten. Ha aklıma gelmişken bir sey daha söylüyeyim, FWT ve Florida kıyılarında İspanyolca çok konuşuluyor, İngilizceden bile çok hatta. Biz oraya birazcık da İngilizce gelistirmek amacıyla gidiyoruz ama belki ingilizce gelistiremeden birazcık İspanyolca da ögreniriz. Umarım İspanyolca sorun olmaz. Ben de bileti daha almadım ama 11 yada 12 haziranda orda olucagım

www.fwb.org
    Konu yakuza tarafından (21-05-2007 Saat 11:45 PM ) değiştirilmiştir.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

gel tabi birader ama bizim grupta zaten fazlaca erkek var olsun sende gel, böle giderse biz anca türkçemizi geliştirecez ya neyse

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ∂i§тuяßє∂ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bravo ya tam wat lik walla
    OHOo şimdiden evde partiler filan ayarlanıyo maşallah valla bu ne hız böyle

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

selam millet ben de bu yaz fwb teyim beach store işi. direk plajdayım yani şort mort satan bir yer sanırsam. hawaian şortlarınız bendennnn. kalcak yer coğumuz aynı olcak galiba ama cidden bayaa turk olucak sanırım. bu arada sanırım yakuza demişti ispanyolca ile ilgili bişiler... bunu öğrendiğim iyi oldu zira ispanyolca konusunda yardım edebilirim ... öğreniyorum da okulda.. cok iyi oldu bu haber.. 15 inde ordayım. araba konusunda ise ben de cok istiyorum ehliyet işi umarım dediğiniz gibidir...

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Lutfen orda i surucu olanlar araba kullansın. Allah korusun orda birine arabayla vurursanız direk icerdesiniz ve oranın hapishaneleriyle ilgili hic i seyler duymadım. Mc konusunda ise sozlesmede 40 Türk alınacagı yazıyordu. orada 5 tane Mc olduguna gore herbirinde 8 er kisi calısır. Bi Mc gunde 16 saat acık kalsa gunde 8 saatten fazla calıstırmazlar , kaldı 4 kisi yani mutlaka Mc de baska ulkeden ogrencilerde olacaktır diye tahmin ediyorum. Bi onemli konu daha var oda sıcaklar umarım bunaltıcı sıcaklardan hoslanıyorsunuzdur

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Valla sıcaga dayanırız da şu kasırga olayı olmaz umarım. Abd de çıkan fırtına,kasırgaların %90 ı floridada cıkıyor, benim is sözlesmesinde de kötü hava sartlarında sube calısmazsa ödeme yapılmaz gibi bir madde yer alıyor. Bu maddeyi de koyduklarına göre fırtınalı kötü hava sartları kendini sık gösteriyor olsa gerek. Umarım sakin güzel bir yaz geçiricegiz. FTW sahilleri Türk erkeklerine doyucak .

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yakuza haklisin turk erkekleri konusunda
    ayrica partiler olacak tabi simdiden ayarlayalimda sonra oralarda organizasyonla ugrasmayiz

is it ur birthday?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

bende ortlley beach e gidiyorum
    orasıda köpek balıklarının mekanıymış ama sörfçüler inatla orda takılıyomuş bakalım sonumuz nocak

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar ben fort walton beach ta kalacak olup ucuz bir ev ayarlarız gibi düşünceleri olan arkadaşlara katılmak isterim -e malum ne kadar cook kişi o kadar ucuz- sonucta şirketlerin bize ayarladığı yerlerden daha ucuz yerler bulabiliriz benim biraz pahalı location ama olmadı kalıcaz artık . bu arada ben gitmeden once istanbullu arkadaşlarla tanışmak isterim sonucta orda bir nasıl derler -gurbet elde memleket esintisi olacaz bir birimize- amma edebiyat yaptım yaw. work and travel cok karmaşık bir süreç ama iş ve şehrimiz belli olduktan sonra aynı yerde olanlar bir şekilde kontakt kurmuş olcak. gittiğimiz yer sonucta 20000 kişilik bir şehir dimi yani:P bu arada sevgili YAKUZA fırtına kasırga olayını bizzat birinci elden bizim üniversiteye spor festivaline gelen panama city de oturan bir jack denen amerikan züppesinden ogrendim. panama city cok yakın bizim oldugumuz yere yani. bir kac yıl once bir tane ciddi olmuş orda ama yani cok kotu bi şey olmuyomuş. yani tabi belli olmaz ama ee o kadar olcak yani risk lover olmak lazım yani. ben fort waltonun ıcığını gıcığını ne kadar turk oldugundan barlarına kadar ogrenmiş durumdayım. ask for more information please : snappy87 saygılar arkadaşlar herkese iyi watlar!!

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

unicorn senin geldigin iyi oldu nerdeymis su barlar yaw onlardan haber wer
    birde su ew konusunda haklisin belki bisiler ayarlanabilir

is it ur birthday?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

selam arkadaşlar sevgili fwb mudavimleri ... ben 13 haziran da uçuyorum. biletimi aldım 685 euro ya yet travel dan. gidiş istanbul-milano-atalanta-pensacola(fwb e cok yakın bi yer). dönüş benim de new york tan.. FATİH26 gibi ben de New York u gormeden donmek istemiyorum... bu arada Fatih kardeşim sen ne zaman doneceksin ben de new york a gidip istanbul a doneceğim için soruyorum. beraber hareket edebiliriz anlaşırsak. yani kafamız uyarsa....sonucta arkadaslar basit bir ornek verelim biz amerika ya nie gidioruz farklı yerler gormek için. sonucta fwb in bizim guney kıyılarımızdan cok coook fakı yoktur -okyanus olması falan hariç :P- ee noluyo o zaman gezecek yer anlamında bize doguda New york New Jersey; batıda San Fransisco, San diego gibi yerler oluyo. Miami falan da olur tabi. Neyse kısacası New York u Gorelim arkadaslar bence planlarınızı ona gore yapmalısınız. Demi Fatih ???13 unde bizle aynı ucakta olacak var mı merak ediyorum. İyi kalın arkadaşlar. Araba işine gelince duyumlarım ehliyet işinin kolay oldugu yonunde artıyo ee bu da ii haber yani

turkishwat inc. shinoda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

bayağı bir fwb 'li varmış burda
    admin (at) turkishwat.net

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

özendiriyosunuz adamı yaa

Profesyonel Watçı fatih26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı unicorn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar sevgili fwb mudavimleri ... ben 13 haziran da uçuyorum. biletimi aldım 685 euro ya yet travel dan. gidiş istanbul-milano-atalanta-pensacola(fwb e cok yakın bi yer). dönüş benim de new york tan.. FATİH26 gibi ben de New York u gormeden donmek istemiyorum... bu arada Fatih kardeşim sen ne zaman doneceksin ben de new york a gidip istanbul a doneceğim için soruyorum. beraber hareket edebiliriz anlaşırsak. yani kafamız uyarsa....sonucta arkadaslar basit bir ornek verelim biz amerika ya nie gidioruz farklı yerler gormek için. sonucta fwb in bizim guney kıyılarımızdan cok coook fakı yoktur -okyanus olması falan hariç :P- ee noluyo o zaman gezecek yer anlamında bize doguda New york New Jersey; batıda San Fransisco, San diego gibi yerler oluyo. Miami falan da olur tabi. Neyse kısacası New York u Gorelim arkadaslar bence planlarınızı ona gore yapmalısınız. Demi Fatih ???13 unde bizle aynı ucakta olacak var mı merak ediyorum. İyi kalın arkadaşlar. Araba işine gelince duyumlarım ehliyet işinin kolay oldugu yonunde artıyo ee bu da ii haber yani
    dostum benim iş kontrata göre 9 eylülde bitecek.19 eylülde de new yorkdan dönücem.10 gün falan gezicem işte.fakat sadece new yorka gitmek değil amacım.gezebildiğim kadar gezmeyi düşünüyorum.en sonunda new yorku da görüp direk istanbula inşallah.
    tarihler ve kafalarımız uyuşursa beraber gezebiliriz aslında.bu arada benim iş destinde.fort walton beach e yakın.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Tecrübe Puanı
    19

Alıntı gskapun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    özendiriyosunuz adamı yaa
    sanırım sen bu sene gitmeyip arkadaşlara yardımcı olumakla yetiniyorsun..senin yerinde olsam ben de özenirdim tabii.
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Ya benim kontratta bitis tarihi 20 eylül, okul 17 sinde acılıyor ve ben en gec 22-23 gibi dönücem. İşten kontrattaki tarihten 1 hafta önce ayrılıp gezip öyle dönmeyi düşünüyorum ama ne ayrılabilecegim kesin ne tek basıma gittigim icin tatil planı ve beraber gezecek arkadas yok. :d Sizce ne yapmalıyım, kafamı kurcalıyor sürekli.

Tecrübe Puanı
    19

valla ben tek gidiyorum ama,orada beraber geziceğim birilerini bulurum diyorum.bulamasamda sorun değil. yanımda arkadaş olmasa da gezicem ben..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Cool Fort Walton Beach Loverssss:)

Alıntı fatih26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum benim iş kontrata göre 9 eylülde bitecek.19 eylülde de new yorkdan dönücem.10 gün falan gezicem işte.fakat sadece new yorka gitmek değil amacım.gezebildiğim kadar gezmeyi düşünüyorum.en sonunda new yorku da görüp direk istanbula inşallah.
    tarihler ve kafalarımız uyuşursa beraber gezebiliriz aslında.bu arada benim iş destinde.fort walton beach e yakın.
    Fatih kardeş. benim iş de istersem 1 eylul de bitiyo opsiyonu var ben de ucak biletini 18 in de aldım new york tan ucuyorum arada paris e iniyoruz ama olucak o kadar. Ben de sadece new york u gezme amacında degilim ama orayı illa gorucem bu durumda.yani cıkarlarımız kesişiyo 8-9-10 gibi bırakmayı dusunuyodum işi. Cok yakın yerdeyiz ya google earth den bakarsan gorursun aramız 5 mil falan. Hatta benim tahminim orda çalışacak olan cogu kişi aynı yerde konaklıycaz. senin orda işi ayarlayan şirket EMERALD COAST......... falan filansa kesin zaten. sen hangi şirketlesin bu arada? istersen ekle adresimi konuşuruz
    snappy87

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu arada forumun en canlı kısımlarından biri bu. bu gidişle FWB derneği kuracağız ya

Tecrübe Puanı
    19

ya arkadaşlar benim aktarmaların birinde iki uçak arasında sadece 46 dk zaman farkı var.uçağı kaçırma ihtimalim var mı sizce?...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

var olmaz mı..hangi havayolu?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)

Bookmarks