Work and Travel
Toplam 50 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ABD'de ilk günlerde bedava konaklamak için

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Güvenilir tabiiki, herkes referansı var, mesela sen bende kalıyorsun ben diyorum ki bu arkadaş bende şu kadar gün kaldı çok uyumlu çok eğlendik vesaire o zaman referanslarına göre daha kolay bulabiliyorsun kalacak yer. Bedava olmasıda şu sebebten mesela olurda dünyanın başka bir yerinden sana gelecek olanlar olursa bu şekilde onlarda sende kalabiliyor elbette zorunluluk diye bir şey yok. Mesela seçenekler var, sen profili oluştururken "kesinlikle yer var" "yer var" "belki" "sadece çay ve kahve" ya da "yer yok" diyebilirsin hiç sorun değil hatta yer var desen bile sana couch request geldiğind ebile eğer müsait değilsen cevap atıyorsun müsait olmadığını sınavlarının olduğunu yada ı gün evde olmadığını falan, yaklaşık bir hafta önceden mail atarsan gideceğin yerdeki profillere garanti yer bulursun. Ben isviçredeyken, nereye gitsem beni arabayla tren istasyonundan karşılıyorlardı, tertemiz bir oda havlu veriyorlardı, beraber yemek yiyorduk anlıycan baya friendly bir olay ayrı bir kültür yani...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı leventnoir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güvenilir tabiiki, herkes referansı var, mesela sen bende kalıyorsun ben diyorum ki bu arkadaş bende şu kadar gün kaldı çok uyumlu çok eğlendik vesaire o zaman referanslarına göre daha kolay bulabiliyorsun kalacak yer. Bedava olmasıda şu sebebten mesela olurda dünyanın başka bir yerinden sana gelecek olanlar olursa bu şekilde onlarda sende kalabiliyor elbette zorunluluk diye bir şey yok. Mesela seçenekler var, sen profili oluştururken "kesinlikle yer var" "yer var" "belki" "sadece çay ve kahve" ya da "yer yok" diyebilirsin hiç sorun değil hatta yer var desen bile sana couch request geldiğind ebile eğer müsait değilsen cevap atıyorsun müsait olmadığını sınavlarının olduğunu yada ı gün evde olmadığını falan, yaklaşık bir hafta önceden mail atarsan gideceğin yerdeki profillere garanti yer bulursun. Ben isviçredeyken, nereye gitsem beni arabayla tren istasyonundan karşılıyorlardı, tertemiz bir oda havlu veriyorlardı, beraber yemek yiyorduk anlıycan baya friendly bir olay ayrı bir kültür yani...
    referans olaylarını falan biliyorum bende. bir ara interrail a gitmeyi düşünüyordum daha sonra work and travel a karar verdim. açıkcası ben çok zor durumda kalmadıkca bu şekilde konaklamayı düşünmüyorum. bende kalmak isteyenlerde oldu ama zamanlamaları kötüydü kısmet olmadı. arkadaşım var bu şekilde birçok kişiyi misafir eden daha sonrada yanlarına giden ama dediğim gibi tercih meselesi. ayrı bir kültür kısmına katılıyorm.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

açıkcası ben çok zor durumda kalmadıkca bu şekilde konaklamayı düşünmüyorum

Büyük konuşma paran kalmaz sonra ne biliyim kendini çok yalnız hissedersin bir yerde yardıma bir tanıdığa ihtiyacın olur!!!

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Thumbs down

Alıntı leventnoir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açıkcası ben çok zor durumda kalmadıkca bu şekilde konaklamayı düşünmüyorum

Büyük konuşma paran kalmaz sonra ne biliyim kendini çok yalnız hissedersin bir yerde yardıma bir tanıdığa ihtiyacın olur!!!
    o işte zor duruma giriyor

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

hospitilatyclub.com adresine girdim, uye oldum fakat ben ıletişime giremedim bir yurlu, send to msj kısımları nerde bunu, profillerini goruyorum fakat msj atamıyorum, yardım...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)