Güvenilir tabiiki, herkes referansı var, mesela sen bende kalıyorsun ben diyorum ki bu arkadaş bende şu kadar gün kaldı çok uyumlu çok eğlendik vesaire o zaman referanslarına göre daha kolay bulabiliyorsun kalacak yer. Bedava olmasıda şu sebebten mesela olurda dünyanın başka bir yerinden sana gelecek olanlar olursa bu şekilde onlarda sende kalabiliyor elbette zorunluluk diye bir şey yok. Mesela seçenekler var, sen profili oluştururken "kesinlikle yer var" "yer var" "belki" "sadece çay ve kahve" ya da "yer yok" diyebilirsin hiç sorun değil hatta yer var desen bile sana couch request geldiğind ebile eğer müsait değilsen cevap atıyorsun müsait olmadığını sınavlarının olduğunu yada ı gün evde olmadığını falan, yaklaşık bir hafta önceden mail atarsan gideceğin yerdeki profillere garanti yer bulursun. Ben isviçredeyken, nereye gitsem beni arabayla tren istasyonundan karşılıyorlardı, tertemiz bir oda havlu veriyorlardı, beraber yemek yiyorduk anlıycan baya friendly bir olay ayrı bir kültür yani...
Bookmarks