kalıcaın yere bağlı hocam ucuz yerler war pahalı yerler war nerde tatilini yapıcaksan önemli olan o
kalıcaın yere bağlı hocam ucuz yerler war pahalı yerler war nerde tatilini yapıcaksan önemli olan o
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
haklısın hocam,işte düşünüyorum 15 gün pahalı gelirmi,öğrenci olduğumuzdan eminim iyice kısarız ama yinede düşündürüyor insanı,mesela 1 hafta kadar ocean city de kalayım diyorum ucuz bir motel bulup,ekimde fiyatlar eminim düşer.forumdakiler ne kadar kalmayı düşünüyor işten sonra,mesela sen?![]()
hocam ben 2 ay eşek gibi çalışıp yani 2.işide alarak o şekil çalışıp san francisco we las vegas dolaylarında 10 gün kadar tatil yapmayı düşünüyorum ama tabi oralar baya pahalı o yüzden o kadar kasıp çalışıcam ama sonuçta çalışmaya gidiyorum ilk amaç olarak sonra tatilimi yaparken kafam rahat olsun
ewt sen bizim tarafa uzaksın hocam bende o tarafa uzağım sen washington virginia flanda yapabilirsin bende mecburen colorado da olduum için ya chicago ya san francisco tarafına gidicem 2sini birden bikaç günlük yapmaya çalışıcam ama bakalım
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks