Work and Travel
Toplam 69 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Eurovision

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    BannedUser
    Guest

ya ben bu parçayı buraya gönderen insanlara ne diyeyim yaa ne kadar kötü bi parça abi. ya yunanlılar bile bizim anadolu müziğini çalıp 3. oluyo bizde bi sene ingilizce şarkı bi sene acayip ne olduğu belli olmayan sahne performansı sıfır bi parça ile katılıyoruz. adamlar en ünlü şarkıcılarını gönderirken bizde 4.sınıf adamlar gidiyo tarkan efendi kapris yapıyo yok ben okumam falan kardeşim dio. ya ankaralı namık gitse daha iidir bee.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Exclamation

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ben bu parçayı buraya gönderen insanlara ne diyeyim yaa ne kadar kötü bi parça abi. ya yunanlılar bile bizim anadolu müziğini çalıp 3. oluyo bizde bi sene ingilizce şarkı bi sene acayip ne olduğu belli olmayan sahne performansı sıfır bi parça ile katılıyoruz. adamlar en ünlü şarkıcılarını gönderirken bizde 4.sınıf adamlar gidiyo tarkan efendi kapris yapıyo yok ben okumam falan kardeşim dio. ya ankaralı namık gitse daha iidir bee.
    katılmıyorum. mor ve ötesi çizgisi belli olan çok güzel bir grup. zaten bu sene kazanamayacağımızın onlarda farkındalar.
    bu arada 4. sınıf insan demişsin bizim ülkemizde kast sistemi yok. bu yarışma sanatın kazandığı yarışma değil ki bunu hepimiz biliyoruz. dağılan sovyetler bir güzel oy paslaştılar bunun yanında tabi bizde azerilerle takas yaptık. avrupa ülkeleride kendi komşularından geçindi. türkçe bir şarkı ile 7. olmamız bir başarı bence.

hollandalı bir arkadaştan yorum :
    'this song no good, becose the song language is turkish…No english, no evropian song………
    GAME OVER………….'

olay bundan ibaret....
    gittim; gezdim; gordum....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks