Work and Travel
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Ev Arkadaslarim

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı smhsvn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Senin sponsor şirket hangisiydi? Eğer intrax sa hangi adrese mail attın? Bana sürekli hatırlatma falan geliyor intrax dan oraya yollasam olur mu acaba? Kalacak yer olayını ben merak ediyorum daha hiç birşey bilmiyorum. İşverenle konuştum gelmeden 2-3 gün önce haber edin ben size ev tutarım dedi ama anladığım kadarıyla prosedür böyle değil. Bilgilendirirseniz sevinirim.
    benim isveren allience abroad. bana allience abroad daki bi yetkili mail atmisti. bi probleminiz ya da sorunuz varsa benimle irtibata gecin diye. ben de ona mail attim. hatta adi Mike
    ama sana soyle yardimci olabilirm belki. benim istanbuldaki ev arkadasimin sponsoru da intrax. o da benim mail attiigimi duyunca bana senin sordugun sorularin aynisini sordu. ona kimseden mail gelmemis cunku. o da sozlesmesinde ismi gecen bi yetkili vardi ona mail atti 2 gun once. ama adam cvp yazmamis hala. bulabilirsem o yetkilinin mail adresini vereyim sana. sen de mail atarsin istersen.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı fritz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim isveren allience abroad. bana allience abroad daki bi yetkili mail atmisti. bi probleminiz ya da sorunuz varsa benimle irtibata gecin diye. ben de ona mail attim. hatta adi Mike
    ama sana soyle yardimci olabilirm belki. benim istanbuldaki ev arkadasimin sponsoru da intrax. o da benim mail attiigimi duyunca bana senin sordugun sorularin aynisini sordu. ona kimseden mail gelmemis cunku. o da sozlesmesinde ismi gecen bi yetkili vardi ona mail atti 2 gun once. ama adam cvp yazmamis hala. bulabilirsem o yetkilinin mail adresini vereyim sana. sen de mail atarsin istersen.
    anladım bende bakayım madem bi DS e orda birilerinin adı geçiyordu. Bende aynısını yapabilirim. Ama cevap gelecek olsaydı çoktan gelirdi bence neyse yinede sağol.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks