shinoda Nickli Üyeden Alıntı new yorka indiğinizde size garip sorular sorabilirler. mesela: Şu an neredesin? ya da New York'a indin değil mi? diye soruyorlar. Ben Newark'a iniş yaptığımda buna benzer soruyla karşılaşmıştım. Bunları sormalarının amacı ne acaba?
koko Nickli Üyeden Alıntı Bunları sormalarının amacı ne acaba? kafan güzel mi diye soruyolar heralde "Amerika'ya indim, rüyaların şehrindeyim" moduna girdiğini de test ediyor olaiblirler.
farukyazici Nickli Üyeden Alıntı kafan güzel mi diye soruyolar heralde "Amerika'ya indim, rüyaların şehrindeyim" moduna girdiğini de test ediyor olaiblirler. bu ilginç sorulara yanlış cevap verirsek geri yollamazlar bizi inş.
koko Nickli Üyeden Alıntı bu ilginç sorulara yanlış cevap verirsek geri yollamazlar bizi inş. MaJ` Nickli Üyeden Alıntı " deli misin be adam 3689 saat yol çekmişim de get başımdan " verilecek en güzel yanıt
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
farukyazici Nickli Üyeden Alıntı kafan güzel mi diye soruyolar heralde "Amerika'ya indim, rüyaların şehrindeyim" moduna girdiğini de test ediyor olaiblirler. hehe
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları
Bookmarks