Work and Travel
Toplam 37 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Irkçılık (Dini-Milli)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

osmanlı tabiki bi örnek.zamanında koloniyal güç olmak adına savaşan fransa ingiltere japonya almanya hollanda hepsi birer örnek hepsi gittikleri yerleri yağmaladılar yaktılar yıktılar.Bugün amerika oraya demokrasi değilde ben şeriat getirmek için saldırıyorum yakıyorum yıkıyorum dese biri çıkıpta hop dur bakalım diyebilecekmi?demeyecek diyemeyecek o yüzden onları eleştirmeyelim diyorum ben sadece.Bizde yaptık tüm dünyada yaptı yine yapıcaklar..
    All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı kerempi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    osmanlı tabiki bi örnek.zamanında koloniyal güç olmak adına savaşan fransa ingiltere japonya almanya hollanda hepsi birer örnek hepsi gittikleri yerleri yağmaladılar yaktılar yıktılar.Bugün amerika oraya demokrasi değilde ben şeriat getirmek için saldırıyorum yakıyorum yıkıyorum dese biri çıkıpta hop dur bakalım diyebilecekmi?demeyecek diyemeyecek o yüzden onları eleştirmeyelim diyorum ben sadece.Bizde yaptık tüm dünyada yaptı yine yapıcaklar..
    kardeş yanlış anladın galiba ben osmanlıyı kötüleyecek kadar kanı bozuk değilim. osmanlı tüm dünyaya barış ve refahı getirdi. fatihin yazdığı balkan fermenını aö bir bak istersen. kimin ırzına geçilmiş kimin çocuğu katledilmiş osmanlıda adamlar gel al devletimizi yönet demiş. ispanya kralı yahudileri doğrarken biz gemilerle gidip almışız izmire selanike yerleştirmişiz. asıl insan sevgisi bu din gözetmeden mazlumun yanında zalimin karşısında olmak !

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks