perspective işin kesinleşince haber et olur mu..senin gidiş tarihi falan belli mi?
perspective işin kesinleşince haber et olur mu..senin gidiş tarihi falan belli mi?
başka kimse yokmuuuu
benim de 18 haziran gidişim olarak gözüküyor ama başlangıç tarihi ne zaman bilmiorum job fair de görüşeceğim onu..
koca sitede kings e gidicek insna yok cık cık cık![]()
food host game host lifeguard ride host gibi işler var ve ben karar veremedim..bana game host iyi gibi geldi sıkılmam gibi..ama food hostta da yemek yaparken arada kendimide doyururum yemek masrafındna kurtulurum diorum![]()
peki ucretler ne kadar sirona?her bolumun saatlik ucretini ve haftalk calısma saatlerini yazarmısın?
joe sana ulaşabilceğim bir adres varmı acaba?
yazdım mailimi ozelden gonderdim...
bana bir adres verirsen ulaşabilirim tabiki..
özel mesaj atamıyorum çünkü..
forumun facebook grubuna videolar koydum bu yer hkında izleyip yorumlarınızı yapın lütfen
selam arkadaslar ben esk. den katılıyorum. job fair e katıldım ve kings domınıon la sozlesmeyi imzaladım kısmetse 18 haziranda gitmeyi dusunuorm.. gidecek olanlar varsa goruselim eglenceli bir yere benziyor baqalım inş bir sorun çıkmasumarım
orda bir sorun yasamayız ...
selam arkadaşlar bende 2008 yazında kingste olucam işallah.iş olarak food hostu seçtim..lütfen irtibat halinde olalım.xxxxxxxxxxxxxxx den bana ulaşabilirler..msnim bu..
Forumda MSN adresi paylaşmak yasaktır arkadaşlar.
Üyelerimizin birbirleri ile iletişime geçebilmeleri için Facebook Grubumuz mevcuttur.Lütfen orayı kullanınız.
Konu Fiorex tarafından (23-02-2008 Saat 12:48 PM ) değiştirilmiştir.
hayır ben 1 kez gittm KD'ye.parkın etrafında aksam takılabilecegnz bir yerler yok.richmond ya da washington dc'ye gitmenz gerekir onun için de ya taksi cagırmanz yada parkta calısan amerikalı arkadaslarınızı kafalamanız gerkmektedr,cunku orada hemen hemen herkesn arabası vardır![]()
ayrıca facebooktan da ulaşabiliriz birbirimize..
tamam bakıyorum facebooka hemen bulunca msj atarım..benimde bi kaç arkadaş var ama onlar daha erken gidecekler..ben ve eskişehirden 2 arkadaşım 18 inde gideceğiz..uçak biletlerini falan aynı tarihte ayarlasak..bide ben her bilgiyi edindim richmound fln hakkında daha ayrıntılı konuşuruz..
bizi bilgilendirdiğin için saol.. azda olsa kafamda birseyler canlandı umarım pişman olmayız![]()
bende kings dominion dayım bu yaz game host olarak..
lifeguardlık seçen pek yok sanırım singapurlular kapmış lifeguardlığıbaya food host var bende dahil olmak üzere..
hahahah ya ztn o sıcakta çalışılmaz güneşin alnında..game hostluğu da bana joe anlatmıştı önceden..o yüzden bana göre diil die düşündüm..ride hostlukta da bu alete binen kişini güvenlik kemerini bağlıosun uyarılar fln yapıosun ya dedim bişi olur iyi kapatamam açılır maçılır ölür kalır en iyisi fooda giriyim dedimfood da her türlü iş var çünkü dondurma satmaktan tuttda içecek servisi masaların temizliği ona göre işler dağıtılıomuş..senin başlangıç tarihin kaç?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks