bende 20eylül'e kdar LA,SF san diego las vegas meksika falan yapmayı düşünüyorum 20sinde new york 11 gün bi doğu turu sonra 1 ekim de vatana dönüş
bende 20eylül'e kdar LA,SF san diego las vegas meksika falan yapmayı düşünüyorum 20sinde new york 11 gün bi doğu turu sonra 1 ekim de vatana dönüş
Beyler bu olayı ben de yapmayı düşünüyorum 12 eylül gibi New York'a stop over olayını 4-5 günlüğüne ama pek bilgim yok önceden hostellerden netten kredi kartı ile yer ayırtmamız fln mı gerekiyor, bi de stop over olayında ne kadar bilette oynama oluyor,ucu açık alabiliyoruz mu,bilgilerini paylaşırmısınız...
arkadaşlar yazmak için en uygun başlığı burası buldum..yarın istanbul için yolcuyum..bidaha nete girmek için vakit bulamayabilirim..perşembe sabahıda uçağım var..ver elini california buena park...
düşünüorumda bu forum olmasaydı napardım..o kadar çok şey öğrendim ve işime yaradıki bu bilgiler ve deneyimler..herkese teşekkürü bi borç bilirim açıkcasıfazla duygusallaşmanın anlamı yok şimdi..orda net bulursam rahat bi şekilde hep yazarım foruma yine..
herkesin güzel bi yaz geçirmesini diler..bütün watçılara bol kazançlı ve kültür dolu bir deneyim olmasını canı gönülden isterim
gittiğim alanla ilgili sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım..
güle güle turkishwat![]()
"Blessed are the hearts that can bend,they shall never be broken.."
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks