Work and Travel
Toplam 97 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: soruşturma

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

arkdaşlar bende bi isim benzerliğinden çok çekiniyorum.bende adımı soy adımı googleden arattırınca bazı olumsuz haberler çıkyor. yani konsoloslukta bu haberlere göremi değerlendirme yapıyor.????.vize görüşmesinden çok bu konu kafama takılıyor..benim soyadım taş ..yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı atlantiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkdaşlar bende bi isim benzerliğinden çok çekiniyorum.bende adımı soy adımı googleden arattırınca bazı olumsuz haberler çıkyor. yani konsoloslukta bu haberlere göremi değerlendirme yapıyor.????.vize görüşmesinden çok bu konu kafama takılıyor..benim soyadım taş ..yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar
    yok arkadaşım daha önce abd ye giden taş soyadlı veya önisim benzerliğinden suç işleyen senle aynı isim veya soyisimli biri warsa soruşturmaya alıyorlar diye biliyorum bende şuan soruşturmadayım 12 şubatta gittim görüşmeye bu hafta kesin belli olcakmış benimkisi işallah senin başına böle birşey gelmez

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı venom86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok arkadaşım daha önce abd ye giden taş soyadlı veya önisim benzerliğinden suç işleyen senle aynı isim veya soyisimli biri warsa soruşturmaya alıyorlar diye biliyorum bende şuan soruşturmadayım 12 şubatta gittim görüşmeye bu hafta kesin belli olcakmış benimkisi işallah senin başına böle birşey gelmez
    inşallah gelmez arkadaşım çok sağol... umarım sende hayırlısıyla atlatırsın..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks