break söylemiş zaten
Ben de resmini göstereyim.
http://www.alternatifecs.com/images/alt/sevis.jpg
break söylemiş zaten
Ben de resmini göstereyim.
http://www.alternatifecs.com/images/alt/sevis.jpg
@macgyver
Sen nasıl vize alısoun turist vizesimi kendi işimi kendim bulurum (=
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Wat'la ilk 2006 yılında Virginia'ya gittim.Tabiri caizse acemiliğimi o zaman üzerimden attım.2007 yılının yazında tekrar gitmeye karar verdim.2007 Şubat ayında bir aylığına Amerika'ya gidecek olan bir arkadaşa(benim çalıştığım yere yakın bir bölgeye gidecekti) boş bir iş kabul belgesi verdim ve geçen sene çalıştığım işyerine gidip bunu doldurtmasını söyledim.
Mart ayında iş kabul belgesi elimdeydi.Daha sonra 5-6 şirketle iletişime geçtim, iş kabul formumun olduğunu tek ihtiyacım olan DS 2019 belgesi olduğunu ve buna göre bana fiyat vermelerini istedim.Gerçekten ucuz bir fiyata bir şirketle anlaştım.Ancak ilginçtir ki ne şirketim ne de vize görüşmesinde kimse benden iş kabul belgesi istemedi.Evet belge elimdeydi ancak kimse sormadı.
2007 Haziran ayında elimde Virginia da bir firmanın iş kabul belgesi olmasına rağmen New York'a giden 3 arkadaşıma katılıp onlarla beraber Lake George'a gittim.Onların elinde McDonalds'ın iş kabul formu vardı.Ve bu işi bulmaları için şirkete para ödemişlerdi.Ben de onlarla beraber gittim ve onların çalışmaya başladıkları yere beni de işe alıp alamayacaklarını sordum.Görevli kadın ingilizcemi beğendi ve iş kabul belgem olmamasına rağmen beni de işe aldı.
Şimdi ise bu sene ne yapmaya çalıştığımı anlatayım: Mayıs ayının başında yine bir şirketle görüştüm ve iş kabul belgem olduğunu söyledim ancak açıkcası elimde iş kabul belgesi falan yok.
Vizemi aldıktan sonra eğer benimle gidecek kimseyi bulamazsam "ne çıkarsa bahtıma hesabı" herhangi bir yere gitmeyi düşünüyorum.Ancak yine gidecek arkadaşlarım olursa, onlarla beraber takılacağım.Onların çalışacağı iş yerine gidip başvuru yapmayı düşünüyorum velev ki beni almasalar bile o civardan bir iş bulabileceğim kanaatindeyim.
Ozaman sana kolay geleNe diyim ki daha fazla .. Sennkide büyük cesaret yani .. Tebrik ederim ..
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks