Work and Travel
Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: red yedim yardım edin

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ozen yuksel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaçlar ben 13 mayıs 08:45 de istanbulda görüşmeye girdim
    malesef red yedim ilk 3 soruya cevap verdim fakat 4. soruda gömüldüm
    ama 4. soruya çalışmamıştım herhalde hiç kardeşin varmı ne iş yapıyor gibisinden bir soruydu ama çok heyecanlanmıştım cevap veremedim

sizden bilhassa vizeye girenlerden yardım istiyorum

: size vizede kaç soru sordular tüm konuşma sırasında
    çünkü bazı arkadaşlar diyorku 2 dakika sürdü 3 soru sordu yahu adam bana 4. soruyu 30. saniyede sordu herhalde 2 dakika sürseydi görüşmem baliba 10 soru soracaktı

:görüşmesi 3-5 dakika süren arkadaşlar bu zaman diliminde sürekli konuştular mı

benim ingilizcem kötü not ortalamam da 2.02 sizce ortlamam düşük diye mi yüklendi biraz görevli yoksa 5. ve son soruyu bitirip bilgisayara bakıp vizeyi verecek miydi

lütfen yardım edin arkadaşlar şimdidden teşekkür ediyorum

he bu arada nasipse alaska/kenai ye gideceğim
    dostum sanırım seni hatırlıyorum malesef,son gişede girdin değilmi?eğer doğru tahmin ediyorsam sana "do you have any sisters or brothers" dedi,sen başta sisters dedin,ama adam yine sordu sanırım yanlış cevap verdiğini düşündün ve takıldın..arkanda resmen ter döktüm doğru cevabı vermen için..tekrar dene şansını olayın alaska yada notla alakası yok,inan çok kolay bir soruydu buna cevap veremiyince ingilizcenin oldukça kötü olduğunu düşündü,sebep buydu yani,birdahki görüşmeye iyi çalışırsan eminim alırsın.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı taltrap Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum sanırım seni hatırlıyorum malesef,son gişede girdin değilmi?eğer doğru tahmin ediyorsam sana "do you have any sisters or brothers" dedi,sen başta sisters dedin,ama adam yine sordu sanırım yanlış cevap verdiğini düşündün ve takıldın..arkanda resmen ter döktüm doğru cevabı vermen için..tekrar dene şansını olayın alaska yada notla alakası yok,inan çok kolay bir soruydu buna cevap veremiyince ingilizcenin oldukça kötü olduğunu düşündü,sebep buydu yani,birdahki görüşmeye iyi çalışırsan eminim alırsın.
    evet taltrap dostum ben ta kendisiyim o do you have any sister or brather sorusuna cevap veremeyen arkadaş malesef cevap veremedim çünkü o soruya çalışmamıştım bana şirkette dediler 3-5 soru ya soruyorlar ya sormuyorlar ben de önemli sorulara çalışmıştım o yüzden bir de heyecandan kasılınca malesef red yedim

peki taltrap dostum soruyu cevaplasaydım bana daha kaç soru sorardı ya da cins anlayamayacağım tarz da bir soru sorarmıydı

birde son olarak dostum sence rezil oldum mu görüşmede adam biraz bağırdı çünkü

hatırladığın için sana çok teşekkür ediyorum

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı ozen yuksel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet taltrap dostum ben ta kendisiyim o do you have any sister or brather sorusuna cevap veremeyen arkadaş malesef cevap veremedim çünkü o soruya çalışmamıştım bana şirkette dediler 3-5 soru ya soruyorlar ya sormuyorlar ben de önemli sorulara çalışmıştım o yüzden bir de heyecandan kasılınca malesef red yedim

peki taltrap dostum soruyu cevaplasaydım bana daha kaç soru sorardı ya da cins anlayamayacağım tarz da bir soru sorarmıydı

birde son olarak dostum sence rezil oldum mu görüşmede adam biraz bağırdı çünkü

hatırladığın için sana çok teşekkür ediyorum

dostum ocelikle neden rezil olasın ki ordakı herkes senın o aşamaya kadar nasıl geldiğini biliyor anlıyorlardır ve emınım senın görüşmene tanık olan diğerlerıde sen alamyınca uzulmustur örnek taltrap.. yanı bi dahakı sefere rahat ol benım kısısel fikrim hiç bilmesen bıle azcık sorulara calısırsan adama güven verrsen alırsın vizeyı sen o soruyu cevaplasaydın arkasından bir soru ya sorardı yada sormazdı.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)