chelsea international hostel. www.chelseahostel.com. Geçen sene hem gidişte hemde dönüşte olmak üzere toplam 8 gün bu hostelde galdım. hostel manhattan adasının tam ortasında bulunuyo, chelsea bölgesinde. bu nedenle konumu her açıdan kolaylık saglıyo. mesela yürüyerek times meydanına yarım saatte gidiyordm. 1 blok ötede metroya binerseniz 2 dk da times meydanındasınız ayrıca jfk hava limanına 2 blok ödeteki blue A trenine binerseniz sizi doğrudan götürüyo. bu hostelde ilk gidişimde 4 kişilik dönüşte ise 6 kişilik odada kaldım. 6 kişilik odayı tavsiye ederim. daha geniş ve banyosu oda içerisinde oluyo. fiyatlar ise gayet uygun konumuna göre. hatırladığım kadarıyla 4 kişilik oda 36, 6 kişilik oda ise 32 dolardı. bu ücretlerin dışında 10 dolarlık bi depozito ödüyosunuz bunuda ayrılırken yediden alabiliyosunuz. hostelin en sevdiğim hizmeti ise çarşamba akşamları ücretsiz pizza servisinin olmasıydı. hostelin arkasında yapılan bu serviste istediğiniz kadar yiyebiliyosunuz o arada da hostelde kalan diğer kişilerle samimi sohbetler kurabiliyosunuz. ayrıca times meydanında akşam 9-10 gibi mağazalar kapanırken burada 11 gibi kapanıyor ve güvenlik açısından diğer yerlere göre çok daha iyi. beyazların çok fazla olduğu biryer ayrıca new yorklu gaylerin yolda ve apartmanda camın önünde öpüşen gayler görmüştüm. konumu, güvenliği ve konforu bakımındn bu hosteli tavsiye ederim...