Work and Travel
Toplam 40 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: SSSoruşturma süreleriii ???

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaşlar çok saçma bir şey sorcam bnm kağıdım ba ki numara 0 ile başliyor ve ardından 4 rakam war fakat 0 ın onun de sılık bir rakam war.kağıdın arkasında ise 00---- olarak yazıyor şimdi hangisi doğru??

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı krm11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar çok saçma bir şey sorcam bnm kağıdım ba ki numara 0 ile başliyor ve ardından 4 rakam war fakat 0 ın onun de sılık bir rakam war.kağıdın arkasında ise 00---- olarak yazıyor şimdi hangisi doğru??
    her iki numaranında birbiri ile aynı olması lazım kesinlikle... demekki silik olanın başındada 0 varmış... bende o konudan muzdarip oldum başıma gelmeyen kalmadı bende soruşturmadaydım numaramın başında çok silik bişey var ama inanılmaz silik (her iki no un başındada çok silik) neyse numaram açıklandı benim ama yinede bi arıyım dedim konsolosluğu aradım adımı verdim ya benim no açıklandı ama başında silik bişey var acaba bi sayı daha mı var dedim kadın ismimi aldı yok yok işlem bitmiş yollayın pasaportu dedi yolladım sonra 17 gün oldu hala gelmedi pasaport aradım bidaha ne oldu diye demesin mi bana sizin soruşturma devam ediyor diye nasıl ya dedim aradım 17 gün önce bitti yollayın dediniz meğerse benim numaramın önünde silik olan şey sıfırmış neyke kızdım nasıl olur diye filan ilgilenecez dediler... biletimi alıcaktım ben 2 gün sonra ne olacak şimdi filan dedim... aradılar beni tekrar ok 3 gün sonra elinizde olur dediler... anlıyacağın değişik bişey geldi başıma...

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

ozaman yollıyım pasaportum dimi eğer sıfır warsa açıklandı bnm eğer o numaraysa bnm 10 gunde açıklanmıs olck

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı krm11 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozaman yollıyım pasaportum dimi eğer sıfır warsa açıklandı bnm eğer o numaraysa bnm 10 gunde açıklanmıs olck
    yani beyaz kart verdiler ya beyaz onda 2 tane no var biliyorsun ki.. o noların ikiside aynı olmak zorunda anladınmı bence sen pazartesi saat 14,30 ile 16,00 arası bi konsolosluğu ara sor aklında kalmasın ....

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks