Ben de edurehber ile çalıştım ve açıkçası memnunum. Dün şirketin ofisindeydim ve arı gibi çalıştıklarına, herkesle ilgilenmeye çalıştıklarına tanık oldum.
Bu arada sahibi ya da herhangi bir çalışanla akrabalığım falan yok![]()
Ben de edurehber ile çalıştım ve açıkçası memnunum. Dün şirketin ofisindeydim ve arı gibi çalıştıklarına, herkesle ilgilenmeye çalıştıklarına tanık oldum.
Bu arada sahibi ya da herhangi bir çalışanla akrabalığım falan yok![]()
Evet, bu fikrinizi bir kez daha gözden geçirmeniz gerekir. Arı gibi çalıştıkları için birçok ögrencisi stress yaşamakta olmaması gereken bir şekilde.
İşleri hızlandırmalarını istediginizde güler yüzle aceleci oldugunuzu söyleyen aynen küçük toruna dede nasihati gibi fakat iş yetişmeyince 50 tane bahanesi çoktan hazır olan arkadaşlar. Kişisel olarak tabiki problemım yok ama profesyonelliklerini tartışmakta fayda var.
En son entry mi gitmeden evvel girmisim bu basliga artik her turlu problemim var bu sirketle. Ha unutmadan soyleyeyim o ismin EDUREHBER olduguna bakmayin madalyonun oteki ucunda EDUKAZIK YURTDISI SAHTEKARLIK HIZMETLERI yazisini gorebilirsiniz. Aman diyorum a dostlar sizi burada yanliz koyan zor durumunuzda acil yardim dileyince pek sallamayan ister kotu oldugu vakit attiginiz maili okumayan sizle acikcasi ilgilenmeyen bir sirkettir. ustelik paralari cukkalamakta ustlerine yoktur ben hesapta fotografciyim 1200 dolar vermistim sonradan forografcilik islerinin 1600 dolar oldugunu soylediler ne hikmetse.. Vermedim tabi , burada adam akilli fotografci olsam neyse... Sizi evsiz issiz koma olasiliklari cok yuksek, sakin guvenmeyin. Beni san diego ya evsiz ve is sozlesmesiz allaha emanet ve yanlis vakitte gonderen ben gitmeden 2 3 gun once long beach de 1 ay issiz gezen kiz arkadaslarimizi benim calisacagim yere yerlestiren ve benim s.k gibi ortada kalmami saglayan bir sirkettir kendisi. Adimlarinizi dikkatli atin.
Viva México cabrón
( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks