Work and Travel
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Gözümün önünde 2 çoçuk Red Yedi Malesef :(

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

ya anlayamıyorum ben bu adamları gercekten kimileri ingilizcesi resmen sıfır olanlara bile vize veriyo kimileri ise vermiyo. bende vizede sıra beklerken bi elemanın vize gorusmesini dinledim. cocuga soruya "daha once yurtdısına cıktınmı" diye cocukta cevap veriyo "istanbul universitesi" diyo.(umarım bu arkadas forumda deildir ) bu arkadas bile vize aldı daha dogrusu yesil kagıt aldı.. ama bazen vermeyebiliyolarmıs gercekten. neyse senin vizen hayırlı olsun..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Alıntı stephen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya anlayamıyorum ben bu adamları gercekten kimileri ingilizcesi resmen sıfır olanlara bile vize veriyo kimileri ise vermiyo. bende vizede sıra beklerken bi elemanın vize gorusmesini dinledim. cocuga soruya "daha once yurtdısına cıktınmı" diye cocukta cevap veriyo "istanbul universitesi" diyo.(umarım bu arkadas forumda deildir ) bu arkadas bile vize aldı daha dogrusu yesil kagıt aldı.. ama bazen vermeyebiliyolarmıs gercekten. neyse senin vizen hayırlı olsun..
    bu örnekle vize alıp alamamanın öğrenciyle alakası olmadığı, vize görevlisinin o anki ruhsal haline bağlı olduğunu bir nevi anlayabiliriz..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı atlantiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu örnekle vize alıp alamamanın öğrenciyle alakası olmadığı, vize görevlisinin o anki ruhsal haline bağlı olduğunu bir nevi anlayabiliriz..
    evt ya hakikaten oyle..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks