slm arkadasar bende cedar pointciyim.lifeguard olucam.15 haziranda orda olmam lazım ama bilet bulamadım.bi gün geç gitsenm sorun olur mu şirkete haber vericem tabiki.ya biz odaları road show sırasında seçtik.
slm arkadasar bende cedar pointciyim.lifeguard olucam.15 haziranda orda olmam lazım ama bilet bulamadım.bi gün geç gitsenm sorun olur mu şirkete haber vericem tabiki.ya biz odaları road show sırasında seçtik.
slm arkadasar bende cedar pointciyim.lifeguard olucam.15 haziranda orda olmam lazım ama bilet bulamadım.bi gün geç gitsenm sorun olur mu şirkete haber vericem tabiki.ya biz odaları road show sırasında seçtik.tabiki klimalı olanıumarım geç gidersek bu konuda herhangi bir sorun çıkmaz
slmms yelken bnm bıldıım kadarıyla erken gıtmekte sorun yok ama gec kalmöakta kesınlıkle sırun war dıye bılıorum...we işten erken ayrılmakta aynı sekılde srun oluo..nası bılet olmaz bnde daa almadım ama bulursun bnce.. en azından erken gıt ama gec gtme derım bn...ii sanslar=)
japon dili okuyorum ben dil tarihteyim.
bugün itibariyle şirketimden gelen bir telefola bilet işini halletmiş sayılırım.senin dediğin gibi oldu katzem erken gidicem bu seferdemadem sorun olmuyo erken gidişlerde sevindim.iyi oldu bu.sen ne iş yapacan cedarda
dostum bileti kaça aldın hangi şirketten aldın tam olarak hangi şehire gidiyrsunuz ilk ?
ewy saol sende alırsın ya dert etme ben bi ay ds formumun gelmesini bekledim çok sıkıntı yapmıştım, sonunda aldım vizeyi ama biraz geç oldu uçak bileti için , da ile gidiyom ben 810 euro ya alındı bilet biraz pahalı oldu bizimki forumdaki diğer bilet fiyatlarına bakınca bide benim gitme sürem yaklaştı direk almış babam bileti heyecan yapmışnese daha uygun fiyata mutlaka bulursun ii araştırma yapmak gerekiyo, tek aktarma war ist new york, new york cleveland sonra ordan artık buluruz heralde cedarı
![]()
yaw chog sewındım..ii bakalım ..bızde buyuk ıhtımal 12 hazıranda ucucaz..bıletlerı almak uzereyız pamelalar ıle=) yaw ama laptop goturmeyın sakın bnce cunku guwenlı olmuomus yurtlar..hem donerken bı tane alırsan ucuzahem net cafeler wardır ama sız bılırsınız gene..bak haberlerını beklıorum..gıdıpte bızleri unutup haber wermemek yok...walla yoksa gelınce cekeceınız war nası olsa 3 ay aynı yerdeyız:P
![]()
sewındım halletmene..sorun olmuo cunku zaten odalar ayırtılmıs sayımıza gore sonucta 3 ay ordasın we 2 gunlkune senn odanı kımseye wermıceklerı ıcın cuku 2 gunlune kımse ısı gırıp cıkmayacaından sorun olmuomus.. buarad bnde tandoganda ıstatıstıkteyım ama hazırlık bıtıo bu sene....cedar point te de bnde rıde host um ..hepımıze kolay gessın![]()
arkadaslar şu online training işini halletmiş bulunmaktayım %83.25 başarı oranı tutturarakyardıma ihtiyacınız olursa burdayım ben bütün soruların doğru cwpları elimde
![]()
arkadaşlar merhaba ben foruma yeni katıldım. bende Cedar point e gidiyorum bu yaz. herşeyim tamam sayılır sadece bavulumu hazırlamak kaldı. 15 haziranda uçağım var. umarım herşey çok iyi olur![]()
slm dostum hoşgeldin aramıza bende 2 haziranda gidiyom cedara ride host olcam sen hangi bölümde çalışcaksın?
bende ride host olcam![]()
merhaba herkese ben de 1 haziranda gidiyorum. aslında 1 haziranda saat akşam 8 gibi cleveland da olacağım, o saate greyhound dan otobüs bulamadım (tam iyi bakabildim mi bilmiyorum gerçi siteyi çok anlamadım). sizin bildiğiniz araştırdığınız alternatif sandusky e ulaşım var mı tabi ekonomik olan,, bi arkadaşla gidiyoruz. sora sora bulunur elbette burdan başlayayım.
bu arada belirttiğimiz tarihten 1 gün sonraya gidebildiğimiz için maille söyledik düztiler yani sorun olmuyor daha önceden yazmışlar böyle bişe bilgileri olsun.
hadi görüşmek üzere (shop assistant)
Konu enderr tarafından (24-05-2008 Saat 05:10 PM ) değiştirilmiştir.
slm ender bizde 2 haziran akşam 8 gibi clevelandta olcaz ben mail atmıştım bu konuyla ilgili cedara, o saatte otobüs yok ya taksiyle gelin yada o akşamı cleveland ta geçirin ertesin gün gelirsiniz dedi hangisini tercih edersek artık buarada taksi ort 120 dolar filan tutuyomuş iki kişi pek kurtarmaz sanırımama saat kaçta gidersek gidelim yerleştirilcekmişizs orun olmuyomuş saat konusu 24 saat açıkmışlar
bunuda not düşmüşler hatta bi tanede mail adresi verdiler (eğer akşam geç bi vakitte orda olursak) gelmeden önce haber verin yazmışlar onuda veriyim sana morrow@cedarpoint.com(Kathie Morrow)inş yardımcı olabilmişimdir
ancak bu kadar olurdu çok sağol bilgiler için. biz de mail atmıştık kaçta cleveland'da olacağımızı ama otobüs yok o saate diye bahsetmedik, 1 haziran yerine 2 haziranda gelebiliriz ancak dedik. e haliyle adamlar tamam bilgilendirdiğin için sağol dedilerbu konuda bişey dememişlerdi. bilgilendirdiğin iyi oldu bi mail de ben atayım bi daha. artık daha ilk günden cleveland da sabahlayacaz heralde
yaw sen uçak biletini kaça aldın yan tarafta 600-700 gözüküyo dogrumu?ben wala 815 e aldım
![]()
Konu unsafe tarafından (26-05-2008 Saat 05:33 PM ) değiştirilmiştir.
o biraz bizden kaynaklandı. şubat ayıydı sanırım fuar randevularını cedar point diye belirlemiştik işi almadan hemen clevelanda uçak bileti ayırttık 7-8 yere sorduk en iyisi 637 euro promosyon bileti vardı. işi aldıktan sonra da bileti aldık. erken davrandık baya şubat ayını düşünürsek. bundan kaynaklanan bi fiyat farkı olabilir bi de promosyon biletleri tarih değişikliğinde ceza var.
az kaldı ya gidişe. ilginç olacak..
wala çok ii bi fiyata almışınız helal olsunbizde anca 815 euroya bulabildik ama geç kalmıştık vizelerimiz geç belli oldu, siz o zman vizeye baya bi erken girdiniz veya vize belli olmadan aldınız biletleri
pazar günü gidiyonuz heralde bizde hemen arkanızdan geliyoz pzt günü hadi bakalım ortamı hazırlayın siz:P
biz vizeyi almadan ayırtmıştık sadece. 2 aylık süre vermişlerdi.daha sonra vizeyi aldık daha sonra iş görüşmesine gittk işi aldık daha sonra da bileti aldık (ama ayırttığımız fiyata tabi).
valla ilk günler hep koşuşturacağaz bence. ortam güzelleşmesi 1 hafta sonraya olacak gibi geliyor.daha sonra da inşallah süper olur. kiralayacağımız arabayı bile seçtik![]()
SLMLAR ..
arkadaslar malesef bende cedar point teyim
25 inde iş başı yapacagız 2 kişi geliyoruz bir kac sorumuz olacak
1-detroit ten mi gitmek mantıklı ?
msn den ulasabilirseniz daha kolay olur forumdamsnpaylasmakyasak @ hotmail.com
herkeze simdiden selamlar gorusmek uzere
Konu Fiorex tarafından (02-06-2008 Saat 12:01 AM ) değiştirilmiştir.
Msn adresin güzel miş![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ya arkadaşlar biraz geç oldu galiba ama buralarda kalan var mı bi kaç sorum olcaktı da..
Şu anda 15 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 15 misafir)
Bookmarks