Benim yaşım büyük ben kalabilirim.Benim kornealarım seninkilerden daha çok gelişmiş.Yazık gözlerine hadi uyu :P![]()
18
19
20
21
22
23
24
25 ve üstü
Benim yaşım büyük ben kalabilirim.Benim kornealarım seninkilerden daha çok gelişmiş.Yazık gözlerine hadi uyu :P![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
gözler doğulduğunda nasıl ise öyle kalır, büyüklüğü mm bile gelişmez dolayısıyla kornea ile yaş arasındaki ilişki, homosapiens ile eğri otu kadar benzerdir![]()
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()
dipnot : ayrıca yaş ilerledikçe kornea saydamlığı azalmaya başlar ve yaşlı dede ve nine haline geldiğimizde kornea nakli yaptırırız. bence küçüklerin oturmasında problem yok![]()
![]()
![]()
Tamam ders çalışmak kaydıyla durabilirsin. İyi çalış.Sınıfta kalma sonra.
fake id her isi goruyor arkadaslar.Zaten biz amerikalilara gore baya bi buyuk gosteriyoruz suphelenmiyorlar bile![]()
Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?
adamlar bu olaydan para kazaniyorlar.Fake id ile ilgilenenler su siteye bi goz atsin
http://www.theidshop.com/fake_id.html
Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?
siparişi burdan mı verelim amerikadan mı? alan var mı? varsa orj ile arasında bir fark varmı? vs. vs. vs.
(derste çalışıyorum bu arada)
![]()
![]()
bence fake id olayına hiç girmeyin derim ok çoğu yere girersinz ama bildiğm kadarıyla büyük şehirlerdeki barlara girerken id yi iyice bakıyorlarmş ayrıca size bi olay anlataym geçen sene wata katılan bi arkdaşın barda içiki almak için yaşı tutmuyodu oda yaşı tutan bi arkadaşının ehliyetini göstermş ama tabi adamlar anlamış we ehliyete el koymuşlar polise vermişler cocuğuda dışarı atmışlar sonra bi ton uğraşmışlar polisden geri almak için allahtan polis insaflı çıkmşda yasak işlem yapmamş...
abuuu haklısın yaw indeus, gaza geldim burda ezildik orda ezilmeyelim diye ama,, kariyer hayatım başlamadan bitsin istemem![]()
![]()
![]()
21 Yaş sınırı çoğu yerde erkekler için geçerli. Kızlarda 18.. Sorun olmuyor yani..
pek muhterem forum yöneticim, bu açıklama için çok teşekkür ederim eee artık alabileceğim belli olduğuna göre hevesim kalmadı alkol almayacağım
(hala ders çalışıyorum)
![]()
![]()
İçme boşver.. Git eğlen , döktür ama .. Alkol alma.. Takdir ediyorum seni![]()
oley oley nihayet +18 muamelesi gördüm
(hala ders çalışıyorum...)
![]()
![]()
keske 3 ay once dogsaydim![]()
o zaman 21 yas sorun olmazdi![]()
Şirket Seçim Yönergesi
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
pasaportun fotokopisini çekip üzerinde oynama yapmayın sakın ! tamam mı, hani kimse yanında pasaport taşımaz fotokopi çeker doğum tarihinde oynama falan yapar vs. bodyguardlar yutuyor çünkü
admin (at) turkishwat.net
valla yaşları küçük elemanlar çpk şanşlı ben 84 lüyüm bizim zamınımızda wat bu kadar populer degıldı bu 2.gidişim olacak
keşke daha önceden haberim olsaydı hazırlıktan itibaren gitseydim bence her sene gidin wat ile...yazları
onur
temmuzda 22 bitiyor.wat icin gec kalinmis bir yas ama hic yoktan iyidir.dogum gunumu chicagoda party vererek kutlayacagim.eger cnn den falan haber duyarsaniz genclerin verdigi party o benimkidir![]()
benımde aynen jegelskerdeg eylulde 23 oluyoruz ama abdde kutlamaya yetişmiyor![]()
Arkadaşlar Amerika'da çalışacağınız yere sağ salim varın, işte çalışmaya başlayın, kalacak yer bulun ve konaklamayı halledin,ssn çıkartın,banka hesabı açtırın da tek derdiniz 21 yaş meselesi olsun...
içki alamayan arkadaşlar başkasına aldırıp içsinler ne olacak sanki beni bulun ben size alırım
yaşı tutmayan için asıl sorun clublara,barlara girerken çıkacak yoksa içki elbet bi şekilde alınır.
yaw bence halledilir şahsen kendım içim ben girebilecegimi iddaa ediyorum
forum sahibimiz yani PATRON shinoda nın önredigi olay da en mantıklsı
onu da önlem olsun die yanımıza almak lazım
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
bende mayıs 1990![]()
bu anketide guncellesek iyi olacak
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks