slm arkadaşlar bende bu yaz alabama mobile'da mcdonalds'da çalışıcam bölge hakkında bilgisi olan warmıı??
slm arkadaşlar bende bu yaz alabama mobile'da mcdonalds'da çalışıcam bölge hakkında bilgisi olan warmıı??
tevenen sen bilet aldın mı?aldıysan kaça aldın? biraz bilgi verirsen sevinirim.biz daha almadık,şirket toptan alıp grup indirimi olacak diye bekletti,şimdi nerdeyse 150 euro falan arttı biletler![]()
ben de alabama mobile a gidiyorum (mcdonalds). biletimi bugun 745 euro ya aldim. daha ucuz alan warmi? ayrica mobile gidecek arkadaslar haberleselim)
Ya Arkadaslar Yok Mu Hıc Aranızda Alabamaya Gıdecek OlanBen 9 Hazıranda Alabama Mobıle A Ucuyorum. Varsa Aynı Yere Gıden Benımle ırtıbata Gecsın. 32 Saat Sonra Vıze Gorusmem Var Bıraz Gergınım :\
![]()
biz de mobile'a gidiyoruz.bileti bugün alıcaz.8 hazirana alacaktık ama bakarsın 9una alırız.sen 740 € vermiştin dimi bilete.nerden aldın bir yardımcı olursan.fiyat cazip geldi
vizede başarılar
ewet 740 euro ya aldim bileti. adresusa dan. ayni ucakta bi arkadasim daha gelcek ama o pensacolaya gidecek memphis ten.
alabama mobilede bi arkadaşım üni okuyor dediğine göre çok sıkıcı biyermiş yane yapacak çok aktivite fln yokmuş ayrıca çok türkte yokmuş ama mekan bakımından heryer yeşil ormanlıkmşve arabasız orda ulaşım zormuş bildiğim kadarıyla
ben haziranın 23ünde işbaşı yapıcam 20sinde fln gidicem herhalde vize görüşmem 27mayısta o yüzden daha biletimi alamadım genctura başvurup ayırtıcam sanırım
tek umidim plajlar![]()
![]()
evt Mobile icin konsolosluktaki bayanda demisti very interesting place diye bakalim ne gorecez tabi vize alirsa ds2019 beklemeye devam...
Safinaz...
Facebooktan eklediğim mobile li bir arkadaşım da demişti eğlencek fazla yer yok biraz sıkıcı dieAma plajların öyle olduğunu düşünmüyorum gerçektende..
fritz biletini nerden aldın ve kaç aktarma ayrıca dönüşü yine mobiledanmı aldınız? ben new yorktan almayı düşünüyorum bugün bi bilet sordum amsterdamda 17 saat bekleme verdiler deli oldum sizin biletlerin şartları nasıl??
herkesin dönüş planı new yorktan binmek üzerine kurulmuş sanırım.ben de onu düşünüyorum ama new york'a nasıl gideceğiz.uçakla gitsek çok pahalı,otobüsle gitsek ömür yetmez. ancak türkiye'ye gelip new york macerası anlatmanın,ya da özgürlük anıtının önünde bir fotoğraf çektirmenin vereceği hazın yanında uçak parası sorun olmaz diye düşünüp, kendimi dönüş biletini new york'tan almaya endeksledim,hadi hayırlısı...
ben de mobile yolcusuyum ama henüz vize görüşmesine gitmedim.
fritz senin gidiş tarihin neydi?
sen sanki daha erken gidecektin.biz de 9una yer ayırttık. arkadasın birinin vizesi gelmedi onu bekliyoruz.bu arada seninle nasıl irtibata gecelim.ben halen özel mesaj atamıyorum![]()
gecen sene giden epey arkadas varmis alabama hakkinda bilgi yazarsaniz seviniriz nasil bir yer??
Safinaz...
ben 21 haziranda klmyle sabah 5.30da gidiyorum arkadaşlar amsterdam-memphis-mobile... sanırım burda herkes benden önce gidiyo ehh beni karşılamaya gelirsiniz artık![]()
Ben de 11 haziranda gidiyorum ve sanirim herkes benden sonra gidiyokarsilayacagim cok kisi olcak galba
![]()
hasan galba ben senin adini daha onceden duymustumglobal vizyonla mi gidiyosun? eger oyleyse harun bey senle beraber 11 haziran da hasan die biri daha var demisti bana. o sen misin yoksa?
![]()
ben burdayım msnden konuşalımı
msn adresi vermek yasak o yuzden hep problem yasiyoruzvize hakkinda nasil bi problemin war? gorusmeye ne zamn gittin? ve ds formunla mi gittin? ucak biletini aldin mi? sitede sana benden daha cok yardimci olcak kisiler de war. umarim yardimci oluruz
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks