kartaldan varmış bi kaç kişi. benide ekleyın
anton Nickli Üyeden Alıntı kartaldan varmış bi kaç kişi. benide ekleyın hadı yaaa sendemı??? ne cok kartladan vrmıs canım ıyı kı bı kartal yazdık sımdı bıde adresı yassam komsu cıkarmısız
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM
dodo Nickli Üyeden Alıntı hadı yaaa sendemı??? ne cok kartladan vrmıs canım ıyı kı bı kartal yazdık sımdı bıde adresı yassam komsu cıkarmısız sanmıyorum benım dodo diye tanıdığım bi komsum yok ups ı aramana gerek yok sana mesaj atıyolar zaten mesaj geldığınde netten arama yapmaya başla zaten 2-3 gunde gelıyor senın kaç gün oldukı
anton Nickli Üyeden Alıntı sanmıyorum benım dodo diye tanıdığım bi komsum yok ups ı aramana gerek yok sana mesaj atıyolar zaten mesaj geldığınde netten arama yapmaya başla zaten 2-3 gunde gelıyor senın kaç gün oldukı walla hıc bellı olmas ben yerlısıyım kartalın daha dun gırdım vızeye yanı 1 gun oldu sanırım daha erken telaslanmak ıcın degılmı???
dodo Nickli Üyeden Alıntı walla hıc bellı olmas ben yerlısıyım kartalın daha dun gırdım vızeye yanı 1 gun oldu sanırım daha erken telaslanmak ıcın degılmı??? yarın gelır bu akşam konsolosluktan alınır yarın oğlene doğrru sende
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forum Kuralları
Bookmarks