21 mayıs saat 10 randevu aldım. sincili aynı tarih aynı saate randevu almışız![]()
21 mayıs saat 10 randevu aldım. sincili aynı tarih aynı saate randevu almışız![]()
hade yawtesadüfe bak yaw tam randevu almaya girecegim sırada benim le beraber bekleyen bi çocuk biraz moralimi bozdu ilk defa mı gidiosun diye sordu bende evet dedim ortalaman kac dedi 1.99 dedim cok zor alırsın burdan dedi bana biraz kal geldi tabi çünkü vize işinin buradan yani kıbrıstan daha kolay oldugunu sanıodum sona ben ek bilgi olsun diye aynı zamanda son sınıfım dedim
yüzde bes bile ihtimal vermiorum sana dedi türkiyeden denese bence sansını dedi tam o sırada konsolosluktaki görevli sıradaki dedi ve içeri girdim sonada 21 ine aldım randevuyu hani son sınıflardan referans falan istiyolar ya onuda götürmücem adamı geri döneceğime ikna edecem bi şekilde çünkü gercekten geri döncem orda kalmaya niyetim yok kendi vatanım var cok şükür bakalım biraz soru seviorum insallah alırım bu arada shopboy'un bizden önce girecek olması avantaj tabi bize yardımcı olur sanırım onun deneyimi hepimize bol sans
apolloturk senin foto yok ama sen beni tanırsın sanıorum o gün kendini tanıt bana hem tanısmıs oluruz ...
[QUOTE=sincili;22199]hade yawtesadüfe bak yaw tam randevu almaya girecegim sırada benim le beraber bekleyen bi çocuk biraz moralimi bozdu ilk defa mı gidiosun diye sordu bende evet dedim ortalaman kac dedi 1.99 dedim cok zor alırsın burdan dedi bana biraz kal geldi tabi çünkü vize işinin buradan yani kıbrıstan daha kolay oldugunu sanıodum sona ben ek bilgi olsun diye aynı zamanda son sınıfım dedim
yüzde bes bile ihtimal vermiorum sana dedi türkiyeden denese bence sansını dedi tam o sırada konsolosluktaki görevli sıradaki dedi ve içeri girdim sonada 21 ine aldım randevuyu hani son sınıflardan referans falan istiyolar ya onuda götürmücem adamı geri döneceğime ikna edecem bi şekilde çünkü gercekten geri döncem orda kalmaya niyetim yok kendi vatanım var cok şükür bakalım biraz soru seviorum insallah alırım bu arada shopboy'un bizden önce girecek olması avantaj tabi bize yardımcı olur sanırım onun deneyimi hepimize bol sans
apolloturk senin foto yok ama sen beni tanırsın sanıorum o gün kendini tanıt bana hem tanısmıs oluruz ...
yahu benide korkutunuz sımıdı benım ortalamda sorun yok 3'un ustu ama sordugu soruyu anlmaz apısıp kalırsam dıye korktum. Allah hepımızın yardımcısı olsun arkadaslar umarım vıze gorusmelerımız gusel gecer. Dert edıpte olayı buyutmeyelım sakın olumlu olmaya calısalım herkese vızede basarılar. 14 mayıs gunu umarım sıze olumlu seyler yazarım....
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks