Work and Travel
Toplam 193 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: WAT Öğrencilerine Harçsız Pasaport

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Yıldız Teknik kadar lanet bir okul varsa söyleyin.
    Bilmeyen insanlara, öyle bişey yok diyorlar. Resmi gazeteden genelgeyi alıp gidincede "sadece eğitim amaçlı çıkışlarda veriyoruz" diyorlar.
    Genelgede apaçık kültürel etkinlik yazıyor işte ve konsolosluğun wat hakkındaki tanıtım yazısında da kültürel değişim programı olarak belirtiliyor. Diğer üniversitelerin yaptığını bizim lanet okul niye yapmıyor. Sanki döner sermayeden ödeyecekler benim harcımı.Alt tarafı bi belge düzenleyeceksin yaa...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    19

Angry

Alıntı farukyazici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yıldız Teknik kadar lanet bir okul varsa söyleyin.
    Bilmeyen insanlara, öyle bişey yok diyorlar. Resmi gazeteden genelgeyi alıp gidincede "sadece eğitim amaçlı çıkışlarda veriyoruz" diyorlar.
    Genelgede apaçık kültürel etkinlik yazıyor işte ve konsolosluğun wat hakkındaki tanıtım yazısında da kültürel değişim programı olarak belirtiliyor. Diğer üniversitelerin yaptığını bizim lanet okul niye yapmıyor. Sanki döner sermayeden ödeyecekler benim harcımı.Alt tarafı bi belge düzenleyeceksin yaa...
    Bende seninle aynı sıkıntıyı çekiyorum malesef fakülte dekanından,rektör yardımcısına kadar konuştum dedikleri bu belgenin daha önce verildği fakat rektörlüğün aldığı karar nedeniyle artık iaste ve erasmus tipi programlar haricinde kimseye bu belgenin verilmiyeceği yanıtını aldım.Yani bu belgeyi almak isteyenler direk rektörlükle konuşmalı ama artık bunun içinde bir süre yok rektörlükle yazışmaya kalksan kim bilir ne kadar sürer.Bundan dolayı cuma günü gittim başvurdum pasaporta pazartesi alıcam.Malesef bundan sonra yapıcak bir şey yok.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)

Bookmarks