Work and Travel
Toplam 284 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Yalnız Gitmek

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bu başlığı görünce birşeyler yazmadan geçmek istemedim bende yanlız gidiyorum ilk başlarda aklımın ucundan bile geçmiyordu ama hangi arkadaşımla başvuru aşamasına gelsek nedense gidemiyorlardı bence wat a giden iki grup insan var birisi vazgeçmeyip yoluna devam edenler diğerleride gideceğim diyip hiçbir faaliyet gösteremeyenler... benim birde kız olarak gitmem ayrı bir olay herkes aaaa tek mi gideceksin gerçekten mi gibi sorularla karşılaştım ama yılmadımm...sonuçta yanınızda birinin olması evet size güven veriyor ama orda ne yaşayacağımı bilemedim o arkadaşlarımla... yabancı birinin bir yaptığı hareketi kültür farklı şu farklı der geçiştirirsiniz ama arkadaşınızla yaşadığınız problemler can sıkıcı olabilir... iş verenim çok iyi... sürekli konuşuyoruzz... gitmeden tüm ailesi ile tanıtştırdı beni cafede çalışanların hepsi bayan eleman...birde ben gitmeden kız kardeşinin yanında ikinci işimi ayarladı...benimle yaşıt kız kardeşi ve arkadaşları ilede konuşuyoruzz... benim yanıma arkadaş olarak rus bir kız aldı ve onunla birlikte kalacağız şimdilik onunlada konuşuyoruz...tabi bunlar daha gitmeden yaşadğım şeyler... ama oraya gidincede o insanların sıcaklıklarından kaybedecekleri pek birşey olduğunu zannetmiyorum...rus arkadaşımlada gitmeden birçok konuda konuştuk...aynı traihte dönüş yapacağız hatta travel kısmının bilee planlamaya başladıkk... bunun dışında tek başına giden birçok insan tanıyorummm...özgüven eksikliği hissetmemiz lazım ben ingilizce öğretmenliğinde okuduğum içinn hem dil gelişimim açısından hemdeee o kültürü tanımak adına çok şey kazanacağımı düşünüyorummm.... herkonuda kendime güveniyorum ve bunun cesaret işi olduğunu düşünüuorum... seneye geldiğimde birçok insanın artık bana daha değişik baktığınıda şimdiden tahmin edebiliyorummm....cesaretinizi hiçbirzaman kaybetmeyin

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı abraxas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu başlığı görünce birşeyler yazmadan geçmek istemedim bende yanlız gidiyorum ilk başlarda aklımın ucundan bile geçmiyordu ama hangi arkadaşımla başvuru aşamasına gelsek nedense gidemiyorlardı bence wat a giden iki grup insan var birisi vazgeçmeyip yoluna devam edenler diğerleride gideceğim diyip hiçbir faaliyet gösteremeyenler...
    çok güzel tarif etmişin. bende başlangıçta 2 arkadaşımla gidiyordum ama görünüşe bakılırsa tek başıma kaldım. Ve inanır mısınız bilmiyorum ama işverenle konuşurken 2 Türk öğrencinin daha olacağını öğrenince üzüldüm. Çünkü tek başıma olmaya kendimi hazırlamıştım. Bir çeşit hayal kırıklığı yaşadım. Belkide böylesi daha güzel olacak Umarım herkes için güzel bi tecrübe olur.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)