bende kavrulmuş çekirdek satacam![]()
bende kavrulmuş çekirdek satacam![]()
ben once georgia ya gidicem ordan newyork a gecicem belki gorusur takı yapar satarız![]()
veya salatalık da olabilir..soyar,tuzlar satarız...![]()
valla türkiyede takılarım kapış kapış satılıyor satmak istemediğim haldeartık amerikada satsam iyi paralar kazanırım ama riskli işlere hiç girmedim bugüne kadar
)
veya salatalık da olabilir..soyar,tuzlar satarız...0nohut pilav..turşu...tükürük köftesi..tırnak seti (su içinde hersey olandan),hesap makinesi,kese,sıcak su torbası,çakma ayakkabı,simit...ohoo zengin olduk baksana...
![]()
tamam o zaman biz senle takı satcaz...sen riskini bana bırak..biri derse sen napıosun die de ki ' su yanımdaki beni zorla calıstıro!! '![]()
hiçte o işlere giremem zaten gittiğim yer için iyi şeyler duymadım ben bu gidişle boş vakitlerimde evden dışarı çıkmam herhalde
sen bana bıraksen yap ben satarım karı da paylasırız haha
![]()
tamam ortak malzeme paraları senden el emeği benden![]()
tamamdırben de fena değilimdir ama ya ben de yaparım arada
![]()
tamamiyi geceler ortak! ben çıkıyorum sınavım var ben burda ne hayaller kuruyorum
![]()
hadi kolay gelsindetayları sonra konsuruz.. hehe
hahah wala benden korkun..ben neler yapıorum neler..anlatsam bitmez![]()
chipmunk sen anladıgım kadarıyla tam bi muhabbet erbabısın. olaylara yaklasımın cok hos. yanında olsam gülmekten yarılırdım heralde. ama her konuda ticarette cesaretli olanları kutluyorum. zaten hep onlar kazanıyo. takı olayını ciddi ciddi dusunmelısın bence. zaten wat kendini geliştirme ayaklarının uzerinde durabilme demektir bana göre. turkıyeden ayarlanmıs işe giripte uc ay çalışıp gelmenın ne kadar faydası olabilirki senin kendine güvenine . ingilizcem iyi olsa sevdiğim bi şehre atlar giderdim ve istediğim tarzda bi iş de bulabileceğime inanıyorum. neyse fazla uzadı..
gaz verıp adamın hayatını karartamayın sonra yaa![]()
saka bı yana yasalarını bılmedıgın bır yerde her ısede bulasma ya..
konuyla biraz alakasız ama bugün orada yaşayan bir abi rakı istedi benden,sanırım freeshoplarda satılmıyormuş.buradan en fazla kaç rakı getirebilirim?Fazla götürebilirsem satma şansımda doğabilir
![]()
süper fikir yaa satmak diilde biz orda ne içcez yaa rakısız naparız biz doğru yani gitmeden almak lazım bi kaç kasa![]()
wala anlamıssın az cok beni..annem babam bana dedi ki yollamıyoruz kardesim seni para mara yok..gidebiliosan git bakalım hadi..resti cektiler yani..ben yılmadım iş buldum butun wat masraflarımı cıkardım.yasal kısım vs elbette tedbirli olucas da fırlamalık kanımısda varhayatta girişken olanlar kazanıyor..
ben buldum beeeen.
nazar boncuklu tesbih ve bileklik satıcam)
ciddiyim
![]()
gittim; gezdim; gordum....
![]()
o benim fikrim bi kere..çalıntı yapmayalım lutfen...![]()
pardon gardeş patent seninmiş)
o zaman şöle diyelim bende yapııım, bende yapımmm :-)
![]()
![]()
hahah hem o kız işi...sen erkeksin sanırım..sen limon sat![]()
hahaha kızım sen limon sat)
![]()
![]()
şaka bi yana bu watta kız %ne acaba![]()
![]()
![]()
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
ben de kızım..boncuk satcam..limonu erkekler satıyo..duyrulur
![]()
chipmunk sen böyle anlatınca gecen sene aklıma geldi gözlerim doldu yok yok dolmadıda duygulandım biraz. peder bey de aynı muhabbeti yapmıstı ama hatta kendini acındırmısti bile bu aralar sıkısıgım biriktirdiğin paraları bana ver diye. ama ben subatta not ortalamasını 1.98 den 2.02 yaptıktan sonra basladım calısmaya. biraz ben biriktirdim. biraz ordan burdan biraz borç harc nasip oldu gittik yani. döndüğümde borclarımı ödemiştim şükür. yani işin özü bu işte para var dalmak lazım)
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks