danışmanlık firmamın bana vermiş olduğu yazı ile gitmeme rağmen okuldan muafiyet için gerekli belgeyi vermediler.Nedenini sorduğumda Emniyet'in kendilerine vermemelerini söylediklerini belirttiler.2 haftadır böyleymiş.Ve Emniyet ten bu yazıyı istediklerine dair bir belge getirmemi söylediler.Üstelik ukalaca daha önce başka bir öğrencinin bunu denediğini ama alamadığını söylediler.Yani 2 hafta önce veriyorlarmış artık kalkmış.Peki ben ne yaptım.Kalktım İstanbul Emniyet Müdürlüğü ne gittim.Oradaki memur bana Emniyet in okulu asla muhatap almayacağını.Bir yazı varsa bunun ancak Bakanlıktan,o da hem okula hem Emniyet e gönderileceğini söylediler.Yani yalan söylüyorlar.Peki şimdi ne yapacağım?Hiç istemediğim halde Emniyet teki bir arkadaşımı işin içine sokacağım.Neden derseniz sorun para değil sorun mecbur oldukları halde vermemeleri bu belgeyi ve yalan söylemeleri.Ben Emniyet in yerinde olsam dava açarım bunlara.Aslında okula demek lazım,siz benden yazı istiyorsunuzda hani size gelmiş olan yazı nerede vermemenize dair?Daha önce vermemiş olsalar diyeceğim bu programı kültürel olarak kabul etmiyorlar ama kendileri diyorlar 2 hafta öncesine kadar verdiklerini.Niye öğrencilere bu zorluk anlamıyorum.Bakalım neler olacak.