hepimiz ogrencııyız arkadaslar zorlukların ustesınden gelebılırız eger ortada bı zorluk varsa...:=)
hepimiz ogrencııyız arkadaslar zorlukların ustesınden gelebılırız eger ortada bı zorluk varsa...:=)
Fiyatlar çok ucuz fakat kaliitede ona göre deişio galiba napsak ki?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Cengiz semercioğlu sadece THY daha iyi demiş. Kıyasladığı firmalar İtalya, Fransa ve İspanya'nın 1 numaralı firmaları.. Ona göre bu firmalar thy'ye göre kötüdür, bu sonuçta onun kendi görüşüdür...
Lufthansa ve THY ile gitmek içinse çok para lazım.. O para da yoksa?
İberia... Alitalia... Air France...
Hele hele fiyat 520 € ise...
Ayrıca burda yanlış anlaşılan bir durum var. Ben Washington'a gidiyorum ve uçaktaki tüm ekonomi sınıfı biletleri 503 € değil. Promosyon dahilinde bir kaç kontenjan açmışlar. Yani bu promosyonlardan yararlanamayacak biri aynı uçakla öğrenci bileti 690 €.
Hemen fiyata bakıp kötülemek doğru değil diye düşünüyorum.. (Bunu fiyata bakıp kötü olma ihtimalini düşünenler için yazdım)
Sonuç olarak biletleri aldık ve gidiş tarihimizi bekliyoruz. Uçak iyiyse de kötüyse de gidcez artık..
Konu maverick tarafından (24-04-2008 Saat 04:33 AM ) değiştirilmiştir.
Hocam internetten satılıyo mu bu bilet??
arkadaşlar iberia bileti interntte var ama kendi web sitesinde tukçe de değil site.taksim de otobus duraklarının ordakı mc donald'ın yanında bir agenta var ordan bulabılırsınız.bir de istiklal caddesin de galatasaray hanın ıcın de bir tur agentası var ordanda bulabılırısınız.ama her geçen gun o 520 euro yukarı artıyor çunku sayılı bir yer ayırmışlar o fiyattan.reklam yapıyorum sanmayın çok aradım bılet bu iki yerde bulabılmıştım bu fiyata![]()
Konu krm11 tarafından (24-04-2008 Saat 01:53 PM ) değiştirilmiştir.
Bende taksımden aldım bılet..aynı havayolu 1 2 gun sonrakı tarıhlı ucusları 1000€ felan ınceleyın goreceksınız,bu fıyatları kacırmamak lazım arkadaslar ruslar alacagına bızler alalım
arkadaşlar ben bu yaz texas six flag te olucam ama henüz bileti almadım acaba texasa bilet alan arkadaşlar varmı veya bu yaz texas six flagda bulunacak olan arkadaşlar varsa tanışalım derim
bu iberia ucuzmu şimdi??
sitesinden almaya kalktım 13 milyara ucuş cıkardı bana
hahahahahahaha denemesi bedeva
http://www.iberia.com/OneToOne/v3/ob...ANONYMOUS=true
herhalde kampanyalı biletler ya bitti yada sitesinde satılmıyor
acentelere satıldı..
bencede bende baktım gercekten pahalı gosterıyo kendı sıtesınde arkadaslar bılmyorum artıkın yoksa benmı yanlıs baktım!!!
anlamadım yanı???
Bilet fiyatları heran degısebılıyor benım aldıgım aynı ucaktakı bılet suan 470 ytl daha pahalı,ucuzken yakalamak gerek
10 bin küsür ytl![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
İnternetin altını üstüne getirin ve acentaları arayın. Bir şekilde biletinizi bulursunuz. Önemli bir noktayı gözden kaçırmayın. Eğer ilk defa gidiyorsanız planlarınızda değişiklikler olabilir ve bilet tarihinizle oynamanız gerekebilir. Biletinizi alırken bu konuya dikkat edin yoksa benim gibi 100 euro ceza ödersiniz tarihi değiştirmek için.
Ev arkadaşım 5 dk içinde KLM'den aldığı bileti 2 hafta ileriye erteledi. Ben ise yarım günümü harcayıp bir de üstüne 100 euro para verdim. Lufthansa'dan nefret ediyorum.
Hayırlı olsun umarım sıtede soylenenler basımıza gelmez:P
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks