Work and Travel
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amerikada staj 2016 yazı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı beyzaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı keremov1c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazdıklarınla tebessüm ettim, harbiden sağolasın yarın aramaya başlıycam. Fiyat ise 4800 iken 4500 e anlaşmıştım. 500'ü ön ödemeli tabi. Ben bu siteyi 2 senedir kullanıyorum 2 kez wat yaptım bu sayfadaki bilgiler hayat kurtardı Her firmaya yamazk istemiyorum eğer sizin tavsiyeeriniz varsa lütfen özelden yazın, onlarla konuşayım. iyi akşamalr
    ne yaptın acaba gidebildin mi ya da hangi firmayı seçtin? bende şuan firma seçmeye çalışıyorum. kayıt olduysan süreç nasıl işliyor bilgi verirsen çok sevinirim

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı beyzaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne yaptın acaba gidebildin mi ya da hangi firmayı seçtin? bende şuan firma seçmeye çalışıyorum. kayıt olduysan süreç nasıl işliyor bilgi verirsen çok sevinirim
    staj icin kayit olacaksan , parayi vermeden once is listesi iste. Hafizam yaniltabilir ancak Keremovic su an Amerikada ancak tam anlamiyla tam anlamiyla begendigi ise girmedi diye hatirliyorum.Kotu de sayilmazdi isi. Baska biriyle karistiriyor olabilirim. Neyse kisacasi bir sirkete parayi vererek staj isi icin oraya zorunlu kalma. Cv ni ver , is lisesi iste ise yerlesimden hemen sonra tum parayi yatiracagini soyle , kabul etmiyorlarsa , sozlesmene 3-6 ay gibi surecte begendigim bir ise yerlesimim yapilmazsa tum par kesintisiz iade olur maddesi eklet. Kabul ediyorlarsa on odeme yapmana gerek yok. Bunlari kabul etmiyorsa firma , amaci ,ben kayi alayim da nasilsa bir ise yerlestirir gonderirim olur. Staj icin is secmek wat isi secmekten daha onemli , burada tek basina olacaksiniz , etrafinizda wat gibi ogrenci toplulugu olmayacak. Gercekten bir hayat kurmaniz gerekecek. Bu nedenle staj isini secerken cok daha secici olmakta fayda var.
    Konu ozgursum tarafından (06-08-2016 Saat 09:10 PM ) değiştirilmiştir.

Acemi Watçı beyzaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    staj icin kayit olacaksan , parayi vermeden once is listesi iste. Hafizam yaniltabilir ancak Keremovic su an Amerikada ancak tam anlamiyla tam anlamiyla begendigi ise girmedi diye hatirliyorum.Kotu de sayilmazdi isi. Baska biriyle karistiriyor olabilirim. Neyse kisacasi bir sirkete parayi vererek staj isi icin oraya zorunlu kalma. Cv ni ver , is lisesi iste ise yerlesimden hemen sonra tum parayi yatiracagini soyle , kabul etmiyorlarsa , sozlesmene 3-6 ay gibi surecte begendigim bir ise yerlesimim yapilmazsa tum par kesintisiz iade olur maddesi eklet. Kabul ediyorlarsa on odeme yapmana gerek yok. Bunlari kabul etmiyorsa firma , amaci ,ben kayi alayim da nasilsa bir ise yerlestirir gonderirim olur. Staj icin is secmek wat isi secmekten daha onemli , burada tek basina olacaksiniz , etrafinizda wat gibi ogrenci toplulugu olmayacak. Gercekten bir hayat kurmaniz gerekecek. Bu nedenle staj isini secerken cok daha secici olmak da fayda var.
    genellikle konuştuğum bütün firmalar ön kayıt ücreti alıyor ve şartlarını okuduğumda kesinti yapıyor eğer iş olmazsa,vize alınmazsa vs. Ön kayıt ücreti almayan otele yerleştirdikten sonra parayı alan bir firma buldum fakat cv mi gönderdikten sonra cevap alamadım bir daha :/Yeni mezun oldum turizmden wat yaptım geçen yaz. şimdide innternship yapmak istiyorum gidenlerden tavsiye almak istedim bu yüzden. cevabınız için çok teşekkürler!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)