Work and Travel
Toplam 574 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: giderken ne götürülür

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba arkadaşlar, giderken neler götürmem gerektiği konusunda araştırma yapıyordum. Ancak geçtiğim 50 sayfa'nın çok büyük çoğunluğu yeme içme konusunda. Eğer bu konuda merak içindeyseniz okumanızı öneririm giden arkadaşlar güzel şeyler söylemişler. Ancak ben benim için önemli olanları aşağıda sıralayacağım ve bu listeyi daha önce giden birkaç arkadaşımla yaptığım konuşma sonucunda çıkardım.

Virginia Beach'e gideceğim ve bu liste de ona göre düzenlenmiştir.

*Priz dönüştürücü
    *Laptop -bilgisayar satın almayı düşünmediğim için götüreceğim-
    *Kişisel bakım malzemeleri
    *Terlik -özellikle min. 2 tane, çünkü pahalıymış-
    *Yağmurluk -yağmur az yağıyormuş ancak yağdığında da çok yağıyormuş-
    *Nevresim takımı -işletmeler bazen temin etmiyormuş ve yalandan para vermeye gerek olmadığından önemliymiş-
    *Erkekler için traş makinesi -ortama alışana kadar bulmak zor olabiliyormuş-
    *Türk bayrağı -organizasyonlarda işe yarıyormuş-

Özellikle havaalanı aktarmasını düşünerekten el bagajıma birkaç sandviç falan koymayı düşünüyorum. Bu da gayet mantıklı geldi.
    Ayrıca kıyafet götürmeyi hiç düşünmüyorum. Yine bu da arkadaşlarımın tavsiyesi, çünkü oraya gittiğimizde eskilerini bırakıp yenilerini alıyormuşuz, ziyan etmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Chris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar, giderken neler götürmem gerektiği konusunda araştırma yapıyordum. Ancak geçtiğim 50 sayfa'nın çok büyük çoğunluğu yeme içme konusunda. Eğer bu konuda merak içindeyseniz okumanızı öneririm giden arkadaşlar güzel şeyler söylemişler. Ancak ben benim için önemli olanları aşağıda sıralayacağım ve bu listeyi daha önce giden birkaç arkadaşımla yaptığım konuşma sonucunda çıkardım.

Virginia Beach'e gideceğim ve bu liste de ona göre düzenlenmiştir.

*Priz dönüştürücü
    *Laptop -bilgisayar satın almayı düşünmediğim için götüreceğim-
    *Kişisel bakım malzemeleri
    *Terlik -özellikle min. 2 tane, çünkü pahalıymış-
    *Yağmurluk -yağmur az yağıyormuş ancak yağdığında da çok yağıyormuş-
    *Nevresim takımı -işletmeler bazen temin etmiyormuş ve yalandan para vermeye gerek olmadığından önemliymiş-
    *Erkekler için traş makinesi -ortama alışana kadar bulmak zor olabiliyormuş-
    *Türk bayrağı -organizasyonlarda işe yarıyormuş-

Özellikle havaalanı aktarmasını düşünerekten el bagajıma birkaç sandviç falan koymayı düşünüyorum. Bu da gayet mantıklı geldi.
    Ayrıca kıyafet götürmeyi hiç düşünmüyorum. Yine bu da arkadaşlarımın tavsiyesi, çünkü oraya gittiğimizde eskilerini bırakıp yenilerini alıyormuşuz, ziyan etmeye gerek olduğunu düşünmüyorum.
    Bayrak icin ne organizasyonu yapacaksiniz anlayamadim. Turk yuruyusu filan mi duzenleyeceksiniz
    Priz donusturucu , laptop , kozmetik , kisisel bakim gibi seyler standarttir herkes icin.

Bunun disinda ic camasiri ve corap da eksik olmadan konmali.

Bunlarin disinda bavula 2 adet ust ve alt kiyafet koymaniz yeterli. Yani 1 tisort 1 gomlek , 1 sort , 1 kot gibi. 1 yedek ayakkabi , 1 terlik yeterli. Zaten giderken ustunuzde kiyafet olacak. Ayrica ucaga binerken ustunuze ince mont , hoodies gibi bir sey alin.

Is sozlesmelerinizde havlu l, carsaf gibi seyler veriliyor mu inceleyein. Verilmiyorsa ordan da alabilirsiniz , yaninizda da goturebilirsiniz. Ancak Turkiyeden goturecekseniz eski birsey goturun donerken atin.

Bunlar disinda kisisel ihtiyaclariniz varsa alin. Amerikada herseyi bulabileceginizi unutmayin. Giderken bos bavulla gitmeniz ordan donerken size agirlik konusunda cok yardimci olacaktir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks