Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Sponsor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Bence en iyi degil , bence en iyi sponsor en iyi isi sunan , konaklamasiz is kolay kolay sunmayandir. Adi bende sakli olan bir sposor benim bu krterlerimi en iyi sekilde karsiliyor. Ancak bu senin soyledigin degil. Genel olarak konusmak gerekirse sponsorlar arasinda bir fark yok , sadece reklamini iyi yapanlarla , yapamayanlar var. Bu kadar basit. Hepsi benzer islere yolluyor , benzer surecler yasatiyor. Bak yerlesilen islere , biri x eyaletinde eglence parkina yolluor , digeri y eyaletinde eglence parkina yolluyor. Biri x eyaletinde otel isi sunuyor , digeri y eyaletinde. Aralarindki fark bu kadar Acik konusmak gerekirse ben sponsorlarin tamamina yakininin ortalama oldugunu dusunuyorum. Is fuarlarinda bile sunduklari islerin yarisinin konaklamasi yok. Konaklama bile ayarlamayan sponsor ve firmalar kendilerine iyi filan demesin. Bu arada Online olarak reklamini iyi yaptigi icin bir sponsor ya da firma daha iyi olmaz. Gecmiste ne magduriyetler yasatti internette cok iyi gorunen firmalar. Hatta bazilari kapanmak zorunda bile kaldi. Tum sponsor ve firmalar icin soyluyorum , hepsi benzer hizmeti sunuyor. Bu nedenle seciminde onceligini fiyata vermen yararina olacatir.
    Konu ozgursum tarafından (20-04-2016 Saat 03:39 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)