Work and Travel
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Emekli Watçılar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Evet eskiden buradan günde binlerce mesaj atılırdı.. Ben günde 100 lerce mesaj attıgımı bilirim. Hatta ABD ilk gittiğimde internet cafe bulup buradan yazmıstım..

Genede bakıyorum sosyal medyada evet paylasımlar cok ama TW ıcınde ki bilgi birikimi hiç biryerde yok bence... Arkadasların DS-160 forumlarını bile doldurmustum
    better late than never

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı makroklima Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet eskiden buradan günde binlerce mesaj atılırdı.. Ben günde 100 lerce mesaj attıgımı bilirim. Hatta ABD ilk gittiğimde internet cafe bulup buradan yazmıstım..

Genede bakıyorum sosyal medyada evet paylasımlar cok ama TW ıcınde ki bilgi birikimi hiç biryerde yok bence... Arkadasların DS-160 forumlarını bile doldurmustum
    Haklisin makroklima..

Benim tahminim WAT a eskisi gibi ragbet yok. Bununda sebebi dolarin asiri yukselmesi ve malesef yeni universiteli arkadaslarin cogunun ufkunun cok genis olmamasi. Diger bir sebepte sirketlerin rant ugruna insanlari kandirmalari ve Amerikada yasattiklari hayal kirikliklari.

Wat'a bakis acisinin degistigini ya da degistirildigini dusunuyorum. Ogrenciler artik sadece para kazanmak ve ortaya koydugu parayi almak istiyor. Ortaya koydugun parayi almak istemen gayet normal ama kazanilan tecrube pahabicilmez. 3 5 dolar asagi olsun koydugun paranin 300 500 altini kazan ama adam gibi sehirde adam gibi wat yap. Amerika tecrubesini hafife almamak lazim bu konuda..

Sirketlerde insanlari gereksiz Amerika hayallerine kaptirip balon gibi sisirip buyuk hayal kirikliklari yasatiyorlar. Ben gittigim zaman full paket 1400 dolara gitmistim simdi ne kadar hic bilmiyorum ama en az 2 kati vardir diye dusunuyorum. Az para degil. Paralari pesin pesin alip sefasini cekerken Amerikadakileri sikintiya itmek hic etik degil.. Isini adam gibi yapan sirketlere sozum tabiki yok..

Diyecegim o ki o güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)