Merhaba arkadaşlar bende bugun Ankaradan vizemi aldım süreci sizinle paylaşmak istiyorum. Başlangıç yoğunluktan dolayı baya bekleyerek başladı tabi ama içeri girince heyecan baya bir oluyor. Üç numara vardı mülakata yapan ikisini duyabilmiştim. Ve duyduğum kadarıyla nereye gideceksin ne iş yapacaksın aileni anlat sorularını (klasik soruları) soruyorlardı ve baya canayakın güleryüzlü insanlardı. Ama benim görüşmeyi yaptığım kişi baya ciddi bir bayandı.konuşması çok hızlıydı ve çok uzun tutuyordu. Ailemi anlatmamı istedi.sonra seri bir şekilde okulumu bölümümü mezun olunca ne yapacağımı ortalamamı(hazırlık öğrencisi olduğum için quiz notlarımı gösteren kağıdı mühürletip zarflatmıştım transkriptin nerede diye sordu bir anda daha sonra hazırlık öğrencisi olduğumu belirttim onay verdiğini belli etti)(buarada mülakatı yapan kişiler mikrofona konuşuyor ama benim mülakatı yapan biraz uzaktan konuştu mikrofona duyamadığım yerde duyamadım tekrar eder misiniz dedim) çalışacağım yeri ne iş yapacağımı daha önce yurt dışında bulunduğumu mu ve nerelerde bulunduğumu okumamız gereken broşürü okudun mu ne anlatıyor dedi. Hepsini cevapladıktan sonra iyi tatiller dedi teşekkür ettim bitti ama çoğu kişinin aksine benim ciee mülakatım daha rahat geçmişti bu tam olarak kiminle mülakat yaptığınızla ilgili şans işi biraz ve öyle süper bir ingilizce beklemiyorlar, ankarada ben beklerken work and travel öğrencilerinden kimse red almadı. Herkese bol şans )