Work and Travel
Toplam 403 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: vizede sorulan sorular

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkkadaşlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var.bugun sıfır ingilizceyle bir bayan vize alabiilmek icin yeterli derecede ingilizce dersi almak istedigini söyledi .benim yurt dısı deneyimim yok lakin sıfır ingilizceyle sadece buradaki soruları ve detay birkac soru daha ezberletsem vize alabilirmmi? Üniversite okumamıs öğrenci degil sadece yurt dısında calısan eşinin yanına gitmek istiyor dolayısıyla sorular farklılık gösterebilir neler sorabilirler yardımına cok ihtiyacım varrr???????

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Phaloe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkkadaşlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var.bugun sıfır ingilizceyle bir bayan vize alabiilmek icin yeterli derecede ingilizce dersi almak istedigini söyledi .benim yurt dısı deneyimim yok lakin sıfır ingilizceyle sadece buradaki soruları ve detay birkac soru daha ezberletsem vize alabilirmmi? Üniversite okumamıs öğrenci degil sadece yurt dısında calısan eşinin yanına gitmek istiyor dolayısıyla sorular farklılık gösterebilir neler sorabilirler yardımına cok ihtiyacım varrr???????
    Merhaba benim kendi dusunceme gore sorular bambaska olucaktir yani soru ezberletmen ezbere gore hareket etmesi daha sıkıntili olabilir ve geri donmeme ihtimalini dusunerek ustune gelebilirler cunku dikkat ettikleri en onemli nokta o ama suda bi gercek bi kisiyi 3 dakikadan fazla tuttuklarini gormedim onemli olan yeterli ingilizceyle kendini ifade edip karsindakine guven verebilmek ama denemekten zarar gelmez tabi

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)

Bookmarks