Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Seçecek iş bulamamak

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Exclamation Seçecek iş bulamamak

Herkese iyi forumlar arkadaşlar,
    Başlıktaki gibi seçecek iş bulamıyorum, CIEE mülakatında advanced çıkmışım ve advanced olan çoğu kişi gibi ben de garsonluk istiyordum ama danışmanımın bana sunduğu işler arasında benim seçebileceğim iş yok gibi çünkü ya kontenjan dolmuş ya 21+ yada iş tanımı kesin değil(restaurant worker)gibi.

Kafamda deli sorular var
    1-Garsonluktan başka hangi işler seçilebilir?(Parasal yönden)
    2-Zaman ilerledikçe yeni işler gelebilir mi?
    3-Garsonluğa çok takmayıp ne iş varsa seçeli miyim?

Tavsiyelerinizi bekliyorum

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

madd acidan baska isler de iyi olabilir , garsonlugun etkisi iyi lokasyona sahipse restaurant bahsisin de cok olur ve ortalama vurursan saaatlk ucretin cok yuksege gelir. Ancak saaatlik ucreti yuksek , konaklamasi da cok dusuk olan isleri secebilirsin. Isi secerken ortalama verilecek saatin deonemli oldugunu soylememe gerek yok. 10 dolar saatlik ucretle 30 saat calisacaginiza 8 doalrdan 50-55 saat calisin. Bunun disinda malesef gecen sene de ciee in fuarlarinda cok da matah isler gelmedi. Ortalama isler geliyor genelde. Bu ortlama isler arasindan en iyisini secmek icin ugrasacaksin artik.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

Alıntı grunger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkese iyi forumlar arkadaşlar,
    Başlıktaki gibi seçecek iş bulamıyorum, CIEE mülakatında advanced çıkmışım ve advanced olan çoğu kişi gibi ben de garsonluk istiyordum ama danışmanımın bana sunduğu işler arasında benim seçebileceğim iş yok gibi çünkü ya kontenjan dolmuş ya 21+ yada iş tanımı kesin değil(restaurant worker)gibi.

Kafamda deli sorular var
    1-Garsonluktan başka hangi işler seçilebilir?(Parasal yönden)
    2-Zaman ilerledikçe yeni işler gelebilir mi?
    3-Garsonluğa çok takmayıp ne iş varsa seçeli miyim?

Tavsiyelerinizi bekliyorum
    kritelerin çok olunca işin içinden çıkılmıyor, bir ara gitmekten vazgeçme noktasına gelmiştim. danışmanımla konuştum bana yakın işleri önerdi içinden seçtim. bir lunaparkın içinde hediyelik eşya satışı yapıcam. sen de kritelerini sun danışmanına yardımcı olsun aldığı 1800 dolar hatrına zaman geçtikçe yeni işler gelebilir fakat sana uymayabilir tarihi dil seviyesi ya da işin kendisi. o yüzden geç olmadan seçmeni tavsiye ederim.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

danismana birakirsaniz , sirketin elinde bos kalan islere sizi kakalarlar Bnden uyarmasi
    Konu ozgursum tarafından (04-12-2015 Saat 12:47 AM ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)

Bookmarks