Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: 2016 yaz Ankara wat arkadaşı.

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

Ben arada 400 dolar fark olduğunu duyunca şok olmuştum. Bide adamlar 650 euroya thy ile üsküp istanbul, istanbul boston uçtuklarını duyunca kendimden geçtim. Ben biletimi alırken thy yanlış hatırlamıyosam 3500 lira gibi bi para istemişti üstelik ben ist boston uçucaktım. Adamlar thy i övüp uçakta adana yediklerini anlatırken ben air france da yediğim pilav tavuk karışımı acayip şeyi yemeye çalıştığım anı hatırladım. Hani kendi memleketinin şirketi makedonları daha ucuza uçurup beni delta air france la uçmama sebeb oldu ya acayip kahroluyorum hiç aklımdan çıkmıyo. Evladı tarafından huzurevine bırakılmış baba hayalkırıklığını yaşattılar bana. Hala oturup karşılaştırırım air france la thy nın fiyatlarını şu aralar o kadar fiyat farkı çıkmıyor nedense
    Edit: şimdi gene karşılaştırdım üsküp-ist-boston gidil dönüş 700 euro , ist boston gidiş dönüş 4 bin lira. Hayır taktım kafaya thy ile gidicem bu sene ist üsküp pehasusla 136 lira ordan atlar thy ye gelirim istanbula bilette 740 euroya gelir
    Konu fethi tarafından (16-11-2015 Saat 01:10 AM ) değiştirilmiştir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı fethi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben arada 400 dolar fark olduğunu duyunca şok olmuştum. Bide adamlar 650 euroya thy ile üsküp istanbul, istanbul boston uçtuklarını duyunca kendimden geçtim. Ben biletimi alırken thy yanlış hatırlamıyosam 3500 lira gibi bi para istemişti üstelik ben ist boston uçucaktım. Adamlar thy i övüp uçakta adana yediklerini anlatırken ben air france da yediğim pilav tavuk karışımı acayip şeyi yemeye çalıştığım anı hatırladım. Hani kendi memleketinin şirketi makedonları daha ucuza uçurup beni delta air france la uçmama sebeb oldu ya acayip kahroluyorum hiç aklımdan çıkmıyo. Evladı tarafından huzurevine bırakılmış baba hayalkırıklığını yaşattılar bana. Hala oturup karşılaştırırım air france la thy nın fiyatlarını şu aralar o kadar fiyat farkı çıkmıyor nedense
    Edit: şimdi gene karşılaştırdım üsküp-ist-boston gidil dönüş 700 euro , ist boston gidiş dönüş 4 bin lira. Hayır taktım kafaya thy ile gidicem bu sene ist üsküp pehasusla 136 lira ordan atlar thy ye gelirim istanbula bilette 740 euroya gelir
    haklısın thy hep kazık mısal ben seneye parıse gıtmeyı dusunuyordum ucak bıletı hakkında bı pıyasa arastırması yapayım dedım thy cok pahalı.yazık kendı havayolu sırketımız birde.Airfrance ıle gıderdım ama son gelen bomba haberlerınden sonra parıs işi de yatmıs oldu
    istnb-parıs gıdıs donus
    aırfrance 620tl ıken
    thy 765TL
    "20 years from now, you will be more disappointed, by the things you didnt do, than by the ones you did. so explore, dream, discover...'' Mark Twain

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)