Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: tavsiye iş-bölge

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

ezbere bolge sormuyorum farkettiysen. en iyi isi - bolgeyi aradigim yok kriterleri yazdim, ben gittim senin kosullarina uyuyor diyen birilerini ariyorum. ben de kontrol edip o arkadasin gittigi sirketle giderim, henuz sirketim yok cunku ise gore sirket sececegim.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı alperentuco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ezbere bolge sormuyorum farkettiysen. en iyi isi - bolgeyi aradigim yok kriterleri yazdim, ben gittim senin kosullarina uyuyor diyen birilerini ariyorum. ben de kontrol edip o arkadasin gittigi sirketle giderim, henuz sirketim yok cunku ise gore sirket sececegim.
    Sana kimse kafansina gore , su ise , su bolgeye git diyemez. O isin gelecegi mechul. Ayrica sirketlerin buyuk cogunlugunun ellerinde islerin bolgesi de tipleri de aynidir. Cunku wat kapsamindaki isler cogunluklu benzer bolgelerde yogunlasmistir. Kisacasi sirket kararini vereceksen , git sirketlere sor ellerinde ne isler var , garanti olarak yani gecmis yillardakileri saymasinlar , ona gore secimini yap. Tum sirketler Neredeyse Amerikanin cogu bolgesine ogrenci yollar.

Kisacasi sen sirketlerle konus , is sor , konaklama icin garanti iste, seni konaklamasiz ise yollayip sonra kendin bul demesinler. Sonra sorularinla beraber fiyatlarini sor. Ucuk fiyatlara kaydolma cunku sirketlerin arasinda cok da fark yok. Ayni ise farkli 3 sponsorun ve 4 sirketin yolladigina sahit oldum. Ve bir sponsor icin kotu digeri icin iyi deniyor. Ayni isi sunmalarina karsilik. Yani internette anlatildigi gibi o super , bu cok kotu durumu yok.

Son olarak blge ve is secmek icin tekrar ediyorum , once kayit ol , sirketinin sana sunacagi isleri gor ve onlar uzerinden secim yapmaya yogunlas. En gercekci yaklasim bu olackatir.

Son olarak da bir not duseyim , Nyc , Chicago , Los Angeles vb buyuk sehir merkezlerinde is neredeyse imkansizdir. Wat kapsaminda bu sekilde buyuk metropollerdeki isler kabul gormemektedir cogunlukla.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)