Work and Travel
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: tavsiye iş-bölge

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

Standart tavsiye iş-bölge

merhaba arkadaşlar 2016 wat için ekonomik olarak her şeyimi hazırlamış durumdayım. sizden şuraya git tarzında bir kaç tavsiye istiyorum. kriterim dağda köyde bir yer olmaması ve gideceğim yerde bol wat öğrencisinin olması. çünkü iki kız iki erkek seklinde gideceğiz sadece onlarla ya da diğer Türk arkadaşlarla takılarak wat geçirmek istemiyorum. kazanacağım para 3. planda benim için. tavsiyeler için teşekkürler

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

yaklasik 21893803 kez soyledim , tekrar edeyim. Ezbere is , bolge tavsiyesi yapilmaz.En iyi is , bolge vs diye birsey yok cunku. Sirketin sana is seceneklerini sundugunda , bizimle paylasirsan o zaman sana o seceneklerin icerisinden en cok uyacak olani soyleyebiliriz. Cunku her eylatin canli , ya da izole yerleri mevcuttur. Her is seceneginin canli ya da sakin oldugu durumlar mevcuttur.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

ezbere bolge sormuyorum farkettiysen. en iyi isi - bolgeyi aradigim yok kriterleri yazdim, ben gittim senin kosullarina uyuyor diyen birilerini ariyorum. ben de kontrol edip o arkadasin gittigi sirketle giderim, henuz sirketim yok cunku ise gore sirket sececegim.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

oncelikle sirketlerle konus ve sana en samimi geleni kriterlerini karsilayabilecegini dusundugun sirkete kayit ol. cunku gecen yilki isi veren firma bu yil o isi vermeyebilir. cunku surekli yeni isler gelir gider bu firmalara. kriterlerini anladigim kadariyla buyuk sehirleri tercih etmende fayda var ama buralarda iyi para yapman pek munkun degil cunku konaklama ve yasam pahalidir ki sen para birinci planda degil demissin zaten. ikinci olarak buyuk sehirlerde cok watci olur ama onlari nasil bulursun hic bi fikrim yok organuze olmak lazim

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı alperentuco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ezbere bolge sormuyorum farkettiysen. en iyi isi - bolgeyi aradigim yok kriterleri yazdim, ben gittim senin kosullarina uyuyor diyen birilerini ariyorum. ben de kontrol edip o arkadasin gittigi sirketle giderim, henuz sirketim yok cunku ise gore sirket sececegim.
    Sana kimse kafansina gore , su ise , su bolgeye git diyemez. O isin gelecegi mechul. Ayrica sirketlerin buyuk cogunlugunun ellerinde islerin bolgesi de tipleri de aynidir. Cunku wat kapsamindaki isler cogunluklu benzer bolgelerde yogunlasmistir. Kisacasi sirket kararini vereceksen , git sirketlere sor ellerinde ne isler var , garanti olarak yani gecmis yillardakileri saymasinlar , ona gore secimini yap. Tum sirketler Neredeyse Amerikanin cogu bolgesine ogrenci yollar.

Kisacasi sen sirketlerle konus , is sor , konaklama icin garanti iste, seni konaklamasiz ise yollayip sonra kendin bul demesinler. Sonra sorularinla beraber fiyatlarini sor. Ucuk fiyatlara kaydolma cunku sirketlerin arasinda cok da fark yok. Ayni ise farkli 3 sponsorun ve 4 sirketin yolladigina sahit oldum. Ve bir sponsor icin kotu digeri icin iyi deniyor. Ayni isi sunmalarina karsilik. Yani internette anlatildigi gibi o super , bu cok kotu durumu yok.

Son olarak blge ve is secmek icin tekrar ediyorum , once kayit ol , sirketinin sana sunacagi isleri gor ve onlar uzerinden secim yapmaya yogunlas. En gercekci yaklasim bu olackatir.

Son olarak da bir not duseyim , Nyc , Chicago , Los Angeles vb buyuk sehir merkezlerinde is neredeyse imkansizdir. Wat kapsaminda bu sekilde buyuk metropollerdeki isler kabul gormemektedir cogunlukla.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    12

dediğiniz gibi ben zaten şirketlerle konuşmuştum bana samimi gelen tek şirket geçen sene tercih ettiğim. tavsiyeler için teşşekürler varsa bir şeyler eklemek isteyen arkadaş-lar yardım ve fikirlerinize açığım

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

yani zaten sirketi secmissin

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)